Glad påsk på er.

Här har ni en människa som firar påsk med flytdiet, 4 påsar om dagen och massa vatten. Fast det går faktiskt jättebra. Bestämde mig redan tidigt att inte bära offerkofta över att jag inte får äta ifrån påskbordet i år. Som tur är skiner solen så vi kan göra en del ute på altanen, tomten och ta promenader. Är så otroligt glad över att det 7 kilon som jag gått ner redan gjort mig piggare, smidigare och lite gladare. Det är ju faktiskt måendet i mitt fall som blivit påtagligt i denna resa. Idag har jag promenerat och faktiskt tyckt om det. Kroppen och sinnet är lättare.

Sedan är det ju det här med påskägg….. Massa gott men också massa socker som jag inte ens vill trycka i min kropp. Jag känner i mitt mående vad sockret gjort tidigare. Hjälp, men man känner ju sig rent sjuk när allt sockret landat i magen tidigare. Så mitt påskägg blev i år en vacker box med garn ifrån designern Marie Wallin. Jag älskar ju att sticka och det har blivit en bra terapi sista tiden. Så otroligt glad över boxen vilket ger mig nya möjligheter att skapa med mina händer.

Funderade över att om en vecka idag har jag precis kommit hem ifrån sjukhuset med en ny liten minimage. Känns konstigt men också spännande. Skall bli intressant och lära sig hur den lilla magen vill äta, fungera och behöver för att hjälpa mig att må bättre. Vilken maskin kroppen är egentligen. Helt fantastiskt, om man bara ger maskinen rätt mat och träning. Jag hoppas verkligen jag kan hitta en bra nivå i min träning då jag inte tillhör den skaran ( ännu ) som springer, cyklar, gymmar och en massa annat. Pratade med en go vän som har opererat sig för ett par år sedan och hon berättade att hennes kropp längtar efter att få träna när man gjort det ett tag. Tror aldrig min kropp gjort det, så ja….vem vet? Kanske kommer den känslan också 🙂

Bestämde mig också för att jag kommer få en ny födelsedag snart, den 21 april. Det är den dagen mitt nya jag får en chans att hitta tillbaks till energi, glädje och ett hälsosamt fortsatt liv. Som jag längtar ! Att få en konditionsålder ( som min klocka mäter) som faktiskt är ett par år yngre än min ålder. Idag visade klockan att jag har konitionsålder som en relativt gammal otränad människa. Ha, ha ha……lika bra att skratt åt det, men tacksam över att jag har möjlighet att gör något år det.

 

Påskkram till er

 

// Madeleine

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.