Hej

Imorgon är det min operationsdag. Jag vet inte hur jag mår idag helt ärligt. Alltifrån euforisk över att jag tar min möjlighet till ett hälsosammare liv, till att gråta, tveka och inte alls vilja göra min operation. Alla mina känslor är som i en tvättmaskin på max centrifugering. Jag vill detta, men samtidigt inte. Dessutom känner jag mig nervös över att bli sövd, men också över att något skall gå fel. Jag är en kontroll människa och i det läget får man släppa det fullständigt. Min man påminner mig om hur skickliga alla är på sjukhuset (vilket jag vet) men idag får jag inte in det i min stressade inför ”operationshjärna.

Samtidigt är jag så oerhört glad och tacksam över att få lägga en stor summa som en operation kan innebära på mig själv och mitt mående. Jag har aldrig lagt så mycket pengar på mig själv tidigare och kan känna ångest över att min man och jag kunde gjort massa annat för just den här summan. Fast nu har jag en större chans att bli hälsosam på så många plan som jag inte varit på länge. Å nu menar jag inte siffror på en våg, utan att ha bra värden, att slippa ha ont i min knän, fötter och rygg. Att inte känna mig deprimerad och att få tillbaka energin. Det längtar jag efter så oerhört.

Efter min flytdiet har jag tappat 8 kilo redan vilket känns bra och jag tänker att det gör gott i min operation. Dessutom längtar jag efter att få äta något litet annat än dessa soppor. Efter 12 dagar flytdiet är jag sugen på något annat.

Så nu är lilla väskan packad med det jag behöver ha med mig inför imorgon. Jag vet att allt kommer bli bra när jag tänker klart. Jag vet att mina arbetskamrater, vänner, familj och min man hejar fram mig i detta, men idag tillåter jag mig själv att känna mig lite skör.

Imorgon är en ny dag ….

 

Kram Maddie

 

Kommentarer

Kommer gå jättebra Maddie! 🙂
Jag förstår om du är nervös och det hör till men som din man säger så har dom koll på läget på sjukhuset.
Nu börjar ett nytt hälsosamt liv och jag och säkerligen många andra väntar med spänning på att höra mer från din resa. Lycka till och Ta hand om dig!
Styrkekram

Tänker på dig världens bästa Madde! ❤️ Förstår att det är mkt tankar och känslor. Snart är det gjort.. och det nya tar vid.. ❤️🌟

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg