Ciao.

 

Jag hoppas ni alla mår bra, med eller utan , eller kanske inväntandes en minimage. Nu har det gått 6 månader sedan jag opererades ,och sedan en tid har det varit solsken och ösregn om vartannat i mitt sinne och kropp. Jag fortsätter gå ner i vikt, men jag upplever att orken och lättheten i kroppen som infann sig efter operationen har blivit tyngre. Känner mig ofta trött och ibland håglös. Jag har samtidigt missat och bara tagit en brustablett istället för två i 6 månaders tid. Vem gör en sådan miss kan man undra ??? Så går det när man inte läser ordentligt…. fast jag hoppas att jag kommer upp till  ytan igen  relativt snart med BÅDA Baricol vitaminernas hjälp. I början av november skall jag tillbaks på min 6 månaders kontroll så jag hoppas att inte mina värden är hur galna som helst? Är trygg med att jag får den hjälp jag behöver så det är ändå okey 🙂

Idag har jag också återigen sprungit en sväng. Gud så skönt det kändes att vara ute och slita i skog och mark. Konditionen och flåset är borta efter min förkylning men nu skall jag jaga ikapp igen. Har märkt att hela jag fungerar sämre när jag inte rör på mig. Sover sämre, har dålig återhämtning och stressar mer ….det blir ett ekorrhjul som inte är gynnsamt. Så min önskan är yoga och löpträning igen.

Dagarna rullar ju på och nu har jag tappar -38 kilo, vilket är härligt. Tappat lite mer hår än vanligt men inte jättemycket vilket jag är tacksam för men …..

som säkert många av er andra är det nu min tur att få kommentarer som:

  • nu räcker det väl?
  • hur mycket mer skall du gå ner?
  • nu är du allt bra skrynklig i ansiktet!
  • vad skall du väga när du är klar?

Visst är detta min resa ? Eller ?? Ja, och varför skall alla dessa frågor ställas, och tror människor att jag svara glatt med alla svar.

NEEEEEEEEEJJJJJJJ !!!! Asså detta är så tröttsamt. Tydligt är att det nästan alltid är kvinnor som frågar och uttrycker massa konstigt. Inget går jag runt och pratar om deras vikt eller skrynklor…..och förresten så skrynklig är jag verkligen inte !!!!!

Alla människor tycks också tro att det bara är att sätta igång och svulla i sig grädde, tårta, godis och snabb mat så stannar vikten av. Jo det lär den göra, men jag kommer också må vansinnigt dåligt. Så nej !

Däremot skulle jag önska alla runt omkring mig förstod känslan att gå in på MQ ( som aldrig varit min affär tidigare) eller någon annan klädaffär och prova en stickat kjol med oversize tröja i st M. DET vill jag gärna prata om, eller att köpa strumpbyxor i M/L. Fast det vill ingen prata om ( mer än min  bästa man). Den känslan är så otroligt skön och lite ofattbar ännu för mig. Jag kan handla kläder precis vart jag vill, och inte tält storlek. Lycka ! Fast jag kämpar lite ännu med att ha ”smalare” kroppsnära kläder. Ibland går det bra, ibland inte men jag tränar vidare !

Tyvärr missade jag ju Årets minimage 22 i Stockholm då jag var sjuk. Kikat på bilderna och alla var så glammiga och snygga. Jag hoppas jag kan vara med nästa år i en paljett stass 🙂

 

Stort grattis till  MIN ANDRA CHANS ( Instagram) till Åretsminimage 2022

 

Kramar Maddie

 

Kommentarer

Heja dig och dina framgångar. Du är värd att få må så bra som du önskar och drömmer om ☺️🤎
Saknar dig mycket 🤎

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.