Hej,

Jag har hästar sedan många år tillbaka och älskar att få vara i deras närhet. När jag nu strax skall göra min viktoperation behövs en del planering för deras skull under tiden då jag kanske inte dagligen kommer att hantera dom. Det blir ju en del höpåsar som skall packas, men också mockas och motioneras. Turlig nog delar jag mitt hästintresse med min man så han  kommer hjälpa mig, men det är ändå en del att skriva ner och boka upp. Kanske handlar det mest om mig själv då jag behöver ha struktur för att känna mig lugn och trygg ?

Jag har också chockat mig själv genom att styra upp min kommande träning. Ridning står ju naturligtvis överst, men också min yoga och promenader med vår basset. Fast jag vill också börja träna pulshöjande och styrka. Trodde aldrig jag skulle säga det, men någonstans tror jag att det behövs för att må bra och att lyckas hålla ihop min 56 åriga kropp. Längtar efter att få må gott, ha energi och känna en glädje över att ha kommit på rätt spår igen. Har ni tips tar jag tacksamt emot dom.

Samtidigt har jag börjat ifrågasätta hela operationen. (Låter ju helt knäppt då jag i andra änden planerar inför operationen.) Hjärnspökena poppade upp i förmiddags och jag kände mig osäker på allt och ifrågasatte om detta verkligen är det bästa för mig? Kan jag inte banta själv, och bara göra som alla andra, eller kanske bara acceptera att läget är som det är med mitt mående. Förmodligen kommer alla dessa tankar för att det närmar sig operation med stora steg. När jag känner så här har jag lärt mig att söka mer information, läsa andras bloggar här på Levdittliv och bara hitta lugnet i att detta kommer bli bra. När jag tänker rationellt är ju en GBP det jag längtat efter länge.

 

Kram

Maddie

 

Kommentarer

Det är ett stort svårt beslut du tagit men nu har du gjort en del av det jobbiga i processen, att bestämma sig! 👏👏
Det är ingen Quick fix, operationen hjälper till att lägga om matvanor och gör ju också i sig att du kommer förlora vikt, hur ser ditt drömmål ut? Håll fast vid det, du kommer fixa det!! ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.