Hej !

Tro´t eller ej, nu är jag här igen. Har stängt av ett tag, har inte haft något direkt att säga eller skriva om. Min hjärna har varit tyst, och jag har behövt den tiden. Att göra en viktoperation har bara varit positivt för mig, men jag har också haft dagar, veckor och ja…månader då sinnet inte hängt med mig. All information – alla intryck -allas åsikter har gjort mig tyst. Jag har behövt en paus. Just nu känns det bättre, men känselspröten är fortfarande ute, och dom är långa. Jag var inte beredd på allas åsikter om vikt och utseende.

Min vikt tror jag börjar stabilisera sig, eller ja vet inte- men det går låååångsamt. Jag har storlek S/M plötsligt. Roligt då man plötsligt kan köpa kläder överallt. Dom där snygga kläderna som man tidigare suktade över, kan jag idag köpa om jag vill. Jag tjänar mindre, eftersom det blivit mörkare ute och jag är en fegis när det kommer till att springa i mörker. Yogan funkar fortfarande fint, och jag har blivit inspirerad att köpa lite några vikter och träna dom stora muskelgrupperna hemma. Vi får väl se vad tomten kommer med? ….eller nä, det kan man köpa på rean efteråt 🙂 Fast det är en konstig känsla att ha tappat vikt i flera månaderna men plötsligt står man tvärstill eller så går man UPP något kilo ? Det är svårt för min hjärna att processa. Tycker inte heller att jag är ordentligt hungrig någongång, men håller mig till mina 6 mål/dag och tänker att det är good enough.

Strax har vi julen här, med mat-godis och annat gott. Känner mig nöjd över att jag bara kan äta det som får plats i den lilla magen. Detta är första januari jag INTE behöver banta. Tack för det ! Däremot längtar jag till mina lediga dagar. Älskar mitt arbete, men nu behöver jag få vara ledig och träna, promenera när jag vill och i dagsljus.

Till sist vill jag berätta en liten hemlis. Jag har anmält mig till en skrivarkurs. Min viktresa har öppnat så mycket i mitt huvud som behöver komma ut och skrivas ner. Vem vet? Drömmen om att skriva en bok kanske kommer bli av 🙂

Till sist-Ha en härlig lucia, och en fin jul. Njut så mycket ni kan.

 

Varm kram Maddie

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.