Hej på er.

Jag hoppas att ni alla mår bra, och att ni njuter av de första höstdagarna. Sol, lite hög luft och träden börjar sakta skifta i sina färger. Älskar dagar som dessa.

Dessvärre har jag fått en dunder förkylning och fått vila sedan i fredags, vilket gjort att jag fått stanna upp rejält. Ingen träning, utan mer vila, dricka vatten och läsa. Jag vet inte om ni sett filmen Där kräftorna sjunger . ( slår ett slag för att se den här annars).

Jag läser ifall boken och den är verkligen jättebra. För visst är det när man har tiden att krypa upp i soffan, eller ligga på sängen böcker får liv och man sugs in i en annan värld. Det är det bästa som finns tror jag. Tyvärr finns inte alltid den tiden när jag jobbar och står i men jag försöker.

Har ni skaffat er en biljett ? Till Årets minimage 2022. Det hoppas jag!

Tänk var roligt att ses live istället för så här bakom skärmen. Det kommer bli en dag full med mingel, pratstunder men också bra föreläsningar av experter inom sina områden såsom plastkirurgi, dermatolog, dietist, Pt, samt författaren Therese Goding som ger råd om hur vi kan boosta vår hälsa.

Som grädde på moset (kan man säga så som viktopererad :)? kommer vi få ta del av Naggies resa, från deltagare i Biggest Looser till att ta ett beslut att genomgå en viktoperation.

Jag menar hur kul kommer inte detta att bli?  1 oktober på Ellery Beach Hotel i Stockholm.

Dresscoden är glitter och glamour, och den biten kan vi ju, eller hur ??

Själv fortsätter min resa i stadigt mak nedåt. Vissa veckor känns det tungt, men jag fortsätter att kämpa på. Jag SKA lyckas! -33,6 är det totalt nu och jag känner sådan oerhört tacksamhet till min kropp som jobbar med mig i resan, och som varje dag orkar göra mer och fler saker. Vattnet går bra ibland och inte ibland, men tror inte jag är ensam i det? Jag vill inte döma mig själv längre och prata ner mig själv som jag gjort i så många år innan, jag duger som jag är tänker jag. Heja mig, liksom 🙂

 

Ha en fin dag nu, kramar

 

Maddie

 

 

Kommentarer

Hurra för dig Madde och din tro på dig själv <3
Glitter kan du absolut, det vet jag 😉

Läste den boken på semester och blev så berörd, sån fin bok!
Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.