Hej på er!

Gjorde ju ett inlägg igår om vår tur till Berlin! Och nu fortsätter jag ☺️

Utvilad och nyvaken ?

På lördagen vaknade vi gott, hade sovit gott, och åt en fin frukost på hotellet. Drack till och med ett glas Sekt (tyskt bubbel) och skålade med svärmor!

Förr hade jag nog behövt ett för-frukost-mål på rummet, men numer klarar jag att vänta lite innan jag äter. Förr (alltså första månaderna efter op) hade jag nog ätit lite yoghurt eller en halv banan precis när jag vaknat men som sagt, nu ca 11 mån efter op, så klarar jag att vänta på frukosten där nere.

Min frukosttallrik

Äggröra, bacon, ost och kalkon. Kaffe till såklart. ☺️ Och lite bubbel. DET hör inte till vanligheten, men lite kul och ganska gott faktiskt!

Lyxigt värre!

Sedan gick vi ut på stan. Avverkade 1,5 mil till fots, barnen var fantastiskt duktiga (3-åringen hade vagn) och vi hade en riktigt härlig dag.

 

Här är vi vid Check-point Charlie

3 timmar efter frukosten proklamerade jag att det var fikadags. Minimagen fick bestämma, och egentligen passar det alla magar rätt bra, speciellt barnens! Även maken har märkt att han mår bättre, han har också börjat äta mindre men oftare sedan min operation!

De andra tog kaffe och kaka. Jag valde kaffe och en bulle med en himmelsk skinka på och syrad vitkål. Alltså jisses vad god den mackan var!

 

Läsken är inte min. Läsk dricker jag nämligen aldrig.

För att förklara lite. En sådan här bulle går fint för magen. Men halva brödet går bort direkt. Sedan äter jag. På slutet skippar jag också resten av brödet och fokuserar på skinkan. Så jag orkade nog ca en halv bullhalva och pålägget!

Vi gick och gick och jag drack mitt vatten på vägen och tittade och shoppade och åkte u-bahn vissa bitar. På eftermiddagen vid 16-tiden stannade vi på en mysig restaurang och åt väldigt god mat. Jag och svärmor delade en portion.

 

Kycklingfilé, potatisklyftor och himmelska grönsaker

Innan maten skålade vi i bubbel igen! Jag och svärmor i alla fall. Resan var lite för att fira mitt nya jobb som Enhetschef för Mama Mia Barnmorskemottagning i Malmö, så då måste man skåla i bubbel tycker jag ☺️

 

Efter några km till så var vi hemma på hotellrummet och dagens sista mål blev lite chips, färska hallon och Bretzel – en fantastisk god kringla av lite degig deg typ som Bagel, men grovsalt på. Mums alltså!

Och sedan sov vi gott och på söndagen färdades vi hemåt igen. Gjorde mig en bulle med goda pålägg från frukostbuffén. Så där smart måste man vara nu för tiden. Och nu kommer det ganska naturligt. Så när 3 h passerat så kan jag plocka fram min bulle även om de andra inte är sugen på paus och mat än. Himla bra.

Det var en ljuvlig helg. En sådan som gör att vardagen i höst blir lite lättare. Fick shoppat flera fina kläder också, bland annat en höstjacka! Ska visa er en annan dag!

Nu väntar mina patienter på mig i Malmö, så nu får jag fara dit!

Ha en riktigt fin dag! Vi hörs igen imorgon!

kram

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.