Hej på er! Är det bra med er?

Tisdag!

Utvecklingssamtal med min Oscar står på schemat idag. Nu kl 7.20! Kaffe och vattenflaska med. Sedan blir det jobb och fina patienter. Och ikväll blir det AW med jobbet!

Igår körde jag och Sofie @detsitterihuvudet Live på Instagram. Tittade ni?

det var lite pirrigt innan men väldigt kul! Vi kommer köra igen om några veckor!

Den ligger uppe i ”händelser” hela dagen om du vill efter-titta! Ha en riktigt fin dag!

Kram

Louise

Kommentarer

Tack för att ni körde live igår! Så intressant o roligt att höra 🙂

Jag går i tankar på att operera mig, väger 135kg. Men är ganska orolig för många av bieffekterna. Främst tänker jag på den lösa huden då man gör detta för att få känna sig bekväm och sen ska man behöva handskas med huden och ändå inte känna sig bekväm.

Tänker också på att man måste äta ganska nyttigt o få i sig energität mat även efter op, känns tillomed viktigare då. Är det lättare att äta bra pga att man inte är hungrig o sugen?

Nu blev det ett väldigt långt inlägg ? har ingen i närheten som gjort operation så kul att få input från ngn som har erfarenheten.

Det verkar som att man oavsett kan gå upp i vikt vilket känns väldigt läskigt när man tagit det hör beslutet att genomgå en sån stor operation?

0

Förstår ditt velande fram och tillbaka, jag var likadan! Men till slut kände jag att jag hade inget val. Kunde inte något annat om jag ville ha en friskare liv. Men visst, det är en stor omställning i livet och de ska man vara beredd på!
Kram på dig!
Ps läs bakåt i min blogg så hittar då måååånga inlägg om just ”varför operation” och tankar innan och efter op!
Louise

0

Tack för att ni delade med er! Var jätteintressant och ni gjorde ett kanonjobb. Var idag på min konsultation på Aleris i Malmö och det blir en gastric bypass för min del i början på april./Tina.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg