Hej på er! Helgen här, äntligen! Denna veckan har jag längtat extra mycket till fredag. varit i Stockholm sedan måndagsmorse så längtan efter mina killar igår var stor, kan jag lova!

Men nu är ordningen återställd. Fredagsglassen till barnen, uppäten! Lite plock till fredagsvinet framdukat. Så snart lägger sig lugnet här och vi firar helg. Ikväll vankas hemmagjorda hamburgare framför Tv:n.

Mönstrad duk, ett glas vin, vit tallrik med ost, oliver och druvor på

Fick vårkänslor idag trots halv storm ute. Solen skiner, tulpanernas blad har kommit upp 5-6 cm ur marken och det syns snödroppar och krokus överallt.

Tänker tillbaka på förra våren. Då hade jag varit opererad i drygt 6 månader och trivdes så bra! Oj vilken vår jag hade. Vid denna tiden 2018 hade jag minskat 35 kg och jag kunde mig överlycklig. Köpte mina första kläder sedan operationen och fattade inte vilka storlekar jag kunde plötsligt välja ifrån. Mycket härligt!

Louise posar i svart outfit, mot vit vägg

 

Jag för 1 år sedan!

35 kilos skillnad!

Idag är jag ytterligare 10 kg lättare och ”färdig” i min viktminskning sedan 9 mån tillbaka. Men den där första våren var ännu mer magisk. Nu har man hunnit välja sig vid sin storlek. Är inte lika chockad när man går förbi en spegel. Börjar sakteliga acceptera att jag inte längre är stor. En fd kollega sa härom veckan: ”du är ju till och med liten nu för tiden” – härligt ändå att för första gången vara liten! Älskar det uttrycket, måste jag erkänna!

Nu får ni ha en ljuvlig fredagskväll! Nu ska jag ägna mig åt två underbara halva människor och en ljuvlig make!

Kram på er alla, tur jag har er! ♥

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.