Ja, varför gjorde jag det? Vet inte riktigt, det blev bara så. Är inte så hemlig av mig oftast. Men så klart var detta en stor sak och lite annorlunda.

I början berättade jag för mina närmsta. Sedan berättade jag på jobbet. Fick bara positiva kommentarer. Nu när jag tänker på det, så har jag faktiskt inte mött en enda person som varit negativ eller ifrågasättande. Är det inte härligt? Varför det då? Ja jag tror ärligt inte att någon har vågar ifrågasätta mig för att jag har varit så tydlig med hur viktigt detta är för mig och jag har haft argument mot alla eventuella frågor. Så jag tror inte någon vågat vara negativ 🙂

I början skrek jag ju inte ut till det alla jag mötte men om någon frågade så svarade jag ärligt. Många har ju undrat. Sagt: ”oj vad du har blivit mindre. Hur har du gjort det?” eller ”så smal du blivit, hur har du lyckats med det?”

Och då har jag svarat dem ärligt. Sagt att jag gjort en magsäcksoperation eller överviktsoperation eller Gastric Sleeve. Och ofta lagt till: ”och det är det bästa jag någonsin gjort”. Det är det jag menar. Jag har så tydligt givit min ståndpunkt så det blir svårt för någon att svara negativt efter det. Så det är mitt tips till er.
Stå för vad ni gjort, stå för att ni haft svårt att gå ner trots tusen lyckade och mindre lyckade försök. Stå för att du nu äntligen ska få den hjälp du förtjänar. Stå för det! Det känns bra, jag lovar!

 

 

Jag startade mitt instagramkonto @livmedsleeve cirka 2 månader efter min operation. Många av  mina bekanta i verklige livet hittad mig där och jag accepterade. Ibland kan jag tycka det är lite jobbigt när jag skriver här eller där, alltså jag blir lite nervös när jag tänker på att även de jag känner väl läser mina ord här, känns så personligt på något sätt, lättare till de jag inte träffat tidigare, men jag försöker komma över det!

Efter cirka 6 mån valde jag till och med att gå ut med det på Facebook för de som jag inte träffar så ofta. Lite nervös var jag men även där fick jag bara glada tillrop. De som hade några negativa tankar höll i så fall tyst om det och lika glad för det är jag 🙂 Lade ut ett inlägg om det igen när jag nådde mitt mål BMI 25.

Så nu tror jag inte att någon missat att jag har gjort en Gastric Sleeve och jag tycker det känns bra. Känns toppen faktiskt! Vad säger ni? Berättar ni för världen eller bara för de närmsta?

Kram på er och ha en riktigt fin kväll, snart natt ju! Imorgon vankas det operation för denna tjej. Det är dags för min andra åderbråcksoperation. Ni kan läsa om min förra operation om ni vill! Jag uppdaterar på Instagram (@livmedlseeve) på förmiddagen och sedan knåpar jag ihop ett inlägg på eftermiddagen med benet i högläge!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg