Freeeeedag!!

Bästa dagen! Och jag har påbörjat en efterlängtad ledig helg! Har har haft en fin vecka! Men helgen är ju ändå alltid uppskattad. Haft fina patienter på min mottagning Mama Mia, där jag jobbar som barnmorska och Verksamhetschef. Har jag berättat det förresten? Att jag blev befordrad och började som verksamhetschef 1 januari. För Gyn.mottagningen och barnmorskemottagningen i Malmö och barnmorskemottagningen i Trelleborg. Mycket kul och hedrande. Men mycket jobb. Men kul jobb!

Men nu är det som sagt helg och jag bjuder idag på en tillbakablick! Vem undrar om varför jag egentligen gjorde en överviktsoperation? Många frågar och här kommer ett utförligt inlägg om det.

Enjoy!

Och skål! Ett glas rosé i handen, kasslergratäng som bubblar i ugnen och en härlig fredagskväll framför oss. Livet är bra härligt ändå! Och sedan en vecka har vi ytterligare en anledning att ha det fint: Välkommen Ossy till vårt hus!

Efterlängtad kärlek att lägga på en ny hårig katt. Underbart!

Kram till er alla!
Louise

Kommentarer

När jag hittade det där inlägg för snart ett år sen så bestämde jag mig för att skicka in min remiss till VC. I veckan som kommer har tid på kirurgmottagningen. Så ett stort tack för att du delat med dig!

Åh Ida, vad glad du gör mig. Det är precis därför jag bloggar! Önskade så att jag hade hittat något att läsa innan jag bestämde mig! Varmt lycka till! Stor kram
Louise

Hej !
Hur går man tillväga , alltså vart börjar man ….hälsocentralen eller skickar man egen vårdbegäran . Står i startgropen , för nu har jag bestämt mej efter ett helt liv av bantning på alla möjliga sätt , nu hjälper ingenting , kroppen bromsar direkt . Så hur gör man för att begära en operation ?

Om du har BMI över 40, kan du skicka en egenremiss till landstingets klinik som har hand om just dessa operationer. Väger du mindre så är det betala själv som gäller, och då får du läsa på och hitta en klinik som får ditt förtroende! Stor kram och varmt lycka till!
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.