Hej, ligger i pyjamas fortfarande, i soffan med barn och make. Tittar på Friends och har preis ätit lunch. Pytt i panna. Lyx på hög nivå 🙂 Njae, inte lyx. Men väldigt gott ibland!

Lördag idag och ikväll vankas kalas hos min systerdotter. Kalas var det igår också. En vän fyllde år och vi var bjuda på överrasknings-AW. hans fru, min bästis, hade gjorde världens buffé! Kallskuret, minipizzor, grönsaker, snacks, fläskfilé, pestopasta och massa goda ostar.

Och jag såg ut så här. Svart kort kjol, rosa blus istoppad (tänk att man kan ha det nu för tiden) och högklackat. Kände mig så fin. Vardagsuppklädd på något vis! Är fortfarande lika förvånad nä jag ser mig på foto eller i en spegel. Jag = liten! Går knappt att förstå.

När jag tittar ner på min egen kropp så upplever jag fortfarande att jag är gigantisk. Det är det som är så konstigt. Men på foto ser jag ju det. Ser ju att jag inte är stor…

Men jag förstod inte heller att jag var så stor som jag var innan, för 45 kg sedan, så det är kanske inte så konstigt att även nu är det svårt. Undrar om jag någonsin kommer komma dit…

Lussebullar

Veckan har gått i ett. Lite strul på jobbet har gjort att det har varit en tuff vecka. Lite bättre känns det idag. Men vissa dagar var jobbiga. Men vi tog en för-advents-fika häromkvällen. Brasa, tända ljus, lussebullar, pepparkakor och rostade kastanjer med smör och salt. Så mysigt.

För att inte tappa bort oss själva i alla vardagsbestyr med hämtning och middagoch läggning osv… Så har vi bestämt oss för att göra något konstigt/ovanligt varje dag. Försöker i alla fall. Så Lussefikan vid brasan var en sådan.

Ett mellanmål i veckan såg ut så här:

Min proteinlökpaj med grönsaker. Gjorde grönsaker så det räckte till två mellanmål. Någon dag blev det en knäcke med ost och igår blev det en rostad macka från ett fik i byn där jag bor, medan sonen blev klippt hos frisör. Det går också fint ibland. Är rätt bra på att fixa akut-mellanmål som är bra för minimagen, tycker jag. Det brukar ordna sig rätt bra!

 

Såg en gullig skylt på fiket där. Passar mig så bra!

Some days you eat salads and go to the gym. Some days you eat cupcakes and refuse to put on pants. It’s called balance.

Men nu säga jag hejdå, nu ska jag fixa kaffe till mig och maken. Kram på er och ha en fin lördag!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.