Godmorgon på er!

Idag bjuder jag på en packlista. Fick inspiration till dagens inlägg av en jag följer på Instagram. Hon slängde ut frågan om vad hon behöver packa med sig till operationsdagen. Så därför får ni även mina tankar på det.

Bild på Louise i svarta glasögon och vit sjukhusskjorta

Ta inte med för mycket. Du kommer inte använda speciellt mycket. När du kommer dit får du hoppa i sjukhuskläder och behåller dem första dygnet. Det var först dagen efter operationen som jag bytte tillbaka till mina egna kläder och då var det strax dags att åka hem. Så ta en uppsättning kläder och extra underkläder så är du fixad!

Kläder  – jag åkte i leggings, underkläder, vitt linne och en skön kofta. Hade extra trosor och en tröja till med mig

Inneskor – så skönt på kalla golv!

Necessär – skön duschcreme och bodylotion var härlig att ha till duschen dagen efter op. Lite hårsnoddar för de som liksom jag ofta vill sätta upp håret. Läppbalsam (är beroende av det). Hade lite smink med mig men ärligt – det var INTE aktuellt förrän jag åkte hem så det hade jag kunnat hoppa över.

Dagbok – det är så kul att ha sedan. Vi använder mobilen till allt nu för tiden, men nedskriven text att gå tillbaka till och läsa är ovärderligt!

Mobil och laddare – av självklara skäl. TA MYCKET FOTO. Ta löjliga foto på dig själv, det är jättekul att ha sedan!

Legitimation – av också rätt självklara skäl 🙂

Vetevärmare/Vetekudde – det var rätt skönt att värma den i micron där och ha mot ömma magen.

Klexane (plus ev andra mediciner) – detta är säkert olika för olika sjukhus så läs på dina egna rutiner.

 

Ja det var nog allt faktiskt. Du behöver inte mer. första dagen är du helt väck… sover som ett barn timme ut och timme in och väcks för att gå små promenader i korridorerna och sedan tillbaka till sängen. Så läsa… det gjorde jag absolut inte. Hade min i-Pad med mig för att kunna kolla film men orkade inte det heller faktiskt.

 

Så.. det var dagens tips det!
ha en fin dag!

Kram

Louise

 

 

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.