Hej!

Frihet.. vad är det?

Frihet är att kunna sitta så här och vara bekväm.

Aldrig hänt tidigare i livet.

Frihet är att leka med mina barn på en lekplats och orka, vilja och kunna göra allt jag vill.

Frihet är att kunna slänga på sig precis vad som helst och känna mig fin. Känner mig alltid fin nu för tiden. Fast jag är osminkad, trött, rufsig i håret. Går i myskläder. Ja, vad som helst. Förr kände jag mig nästan aldrig fin. Det var alltid något som störde (fyrtiofem kilo störde…)

Det är också en förbaskad frihet att kunna beställa kläder på tex HM och allt passar. Köper numer toppar i strl S och de sitter alltid fint. Vågar till och med beställa kjolar och byxor. Det trodde jag inte var möjligt…

 

Frihet är också att inte någonsin skämmas inför sina barn. För det gjorde jag innan. Var rädd att de skulle skämmas för mig. Kanske inte nu när de är små men var livrädd för att de skulle växa upp och inte vara stolta över mig…

Det är också en fantastisk frihet att kunna äta precis vad som helst. Att äta chips. Att äta choklad nästan varje dag. Att mat numer är härliga byggstenar för min kropp, en nödvändighet. Inte en fiende.

Att njuta av en korv. Att älska att laga mat som är bra för mig men också äta skräp ibland.

Att stå på scen och trivas. Inte känna andras blickar bränna in i min kropp. Bara finnas. Och trivas.

Fy fasen vad denna Sleeve givit mig ett bättre och tryggare liv. Älskar den och älskar mig själv så mycket!
Kram

Louise

Kommentarer

Hej Louise, måste vara fråga hur du ser på de rekommendationer som man får gällande fett o mejerier efter en obesitas op. Just att man ska äta margarin och lätta produkter stör mig lite. Känns som du äter väldigt sunt och fortfarande har gått ner. Om magen inte säger ifrån av fett, visst kan man äta fullfeta produkter? Man har ju under så många år försökt komma i tänket att äta riktigt smör istället för konstgjorda o att i lätta produkter är det istället tillsatt massa annat som inte är bra. Hur tänker du?

Hej! Jag äter bara fullfeta produkter och riktigt smör. Har alltid känt att det är bättre för vår insida än lightprodukter men som överviktig blev det ju lite svårt att göra så. Men nu står jag helt fast vid det! Och min minimage klarar av det, så då kör jag på det! Ska skriva ett inlägg om det snart!
Fun light dricker jag dock, endast få jag är rädd om mina tänder och inte vill ge dem syraattack hela dagarna. Men egentligen så gillar jag inte det heller. Vad tycker du?
Kram på dig!
Louise

Jag tycker som du. Dvs om ens nya minimage klarar av det så tror jag starkt på att fullfeta produkter är bäst för oss. Då blir de inga extra tillsatser som tillförs som de exempelvis gör i lätta produkter. Stör mig lite att det rekommenderar sånt så starkt när man är på samtal med dietist.

💗💗

Hej! Jag tycker som du, tyvärr så rekommenderar även livsmedelsverket lättprodukter 😞 men som tur är så glr vi som vi själva vill, om magen accepterar det! Kram på dig
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.