Godmorgon. Är det någon som undrat om hur det gått efter min senaste åderbråckoperation? Här och här kan ni läsa om den som jag gjorde senast, nämligen i början av december 2018. Och även om den första, på höger ben. Nu är det 2019 och jag ska försöka visa er resultatet.

Jag är oerhört nöjd. Med båda ben. Jag gjorde ben nr 1 i början av hösten 2018 och sedan ben nr 2 i, som sagt, slutet av 2018.

Det är så svårt att visa på foto. Men i verkligheten är det så stor skillnad. För det första är det så stor skillnad i känsla. har inte längre den tyngdkänsla som jag hade innan. Inte heller den förbannade klåda som åderbråcken gav. Så skönt.

Men även utseendet är det stor skillnad på. Jag kan inte säga att jag lät dem hindra mig. Nu när jag äntligen är i normal vikt så kommer ingenting låta mig gömma mig i kläder längre. NO MORE LEGGINGS! Men så klart var det rätt tråkigt i somras, att känna att det låg stora fula korvar på underbenen när jag hade kjol på mig.

Så det är en stor frihet för mig. Att känna att de är borta. Snyggt. Och en härlig känsla!

Benen är slappa i skinnet men så är det bara. Men de stora bulorna/knutorna är äntligen borta. Ser fram emot att, i vår och sommar, verkligen gå runt i kjol utan att se de där sakerna.

Ha en härlig dag mina fina!

Louise

 

Kommentarer

Åh jag har oxå åderbråck, riktigt jobbigt och man känner sig inte fin med dessa maskar/ormar. Vilken typ av op har Du gjort och vad fick du betala?
/ Sabina

Heh! Ja fy vad fult det var, är jättenöjd! Betalade 300kr ☺️ Fick det godkänt av landstinget pga att jag utvecklat eksem och sår kring ”bulorna”.
Kram
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.