God förmiddag!

Hotellfrukosten intagen. Går hur fint som helst som opererad att vara iväg. Men det kräver en större planering och framförhållning. Jag försöker tänka cirka tre timmar framåt hela tiden. Tänker ut var vi kan tänkas vara och om jag behöver ta med mellanmål.

Från hemmet slängde jag ner ett par ölkorvar, lite nötter, proteinbar. Av svägerskan fick jag yoghurt att ha på hotellrummet om jag skulle vakna tidigt och själva hotellfrukosten skulle dröja. På stan igår tog jag en halv korv utan bröd på SevenEleven för att jag inte skulle vara för hungrig på restaurangen 2 timmar bort.

Redo för en tur i Sthlm

..Lite små tricks man lär sig för att inte hamna i en ond spiral med matmålen.

Kvällen igår spenderade vi i Stockholm, gick runt och njöt av sommarkvällen. Vi hamnade på Teatergrillen och jag beställde ett glas vitt och förrätt Skagenröra m löjrom.

Ett kallt glas Riesling innan Skagentallriken
Skagenröra Teatergrillen
Denna var ljuvlig!

Den var så god! Var ”duktig” och åt långsamt men orkade inte riktigt allt. Och blev lite för mätt efteråt så en tur hand-i-hand var skönt.

 

Kände mig så fin!

 

Idag sov vi länge och sedan åt vi fantastisk frukost på vårt hotell Kung Carl.

Kung Carl
Lite smått och gott!

Äggröra och bacon är ett måste för mig på hotellfrukost. Men min egen äggröra är faktiskt ett snäpp godare. ☺️. Lite bröd, pålägg och ärtskott (alltså…hur gott!!) och frukt. Ett glas nyponshot. Kaffe till så klart!

 

Vi satt läääänge och åt och läste tidningen. Perfekt som opererad! Värre är det tyvärr när det är frukost tillsammans med barnen. Då tenderar jag att äta lite för snabbt och mättnaden kommer som ett brev på posten. Den mättnaden som kommer av att jag ätit liiite för mycket och liiite för snabbt  är nämligen inte så skön. Det är inget illamående men på gränsen till det, och den undviker jag helst.

Hotell Kung Carl
Lyxigt att få ligga så här och vila efter frukosten!

Nu ligger vi och vilar och njuter innan vi ska ut och hitta på saker i solen.

 

Ps. Jag var smart nog att göra en extra bulle m pålägg att ha med i väskan under dagen!

?

kramar

Louise

Kommentarer

Så kul och läsa om dig! Du ser ut att må fantastiskt efter din operation.
Jag är inbokad till info möte hos Aleris i Malmö nu i slutet på augusti . Har varit inne på att göra en sleeve men läser att man med sleeve går ner 50-80% av sin övervikt, och då blir jag lite osäker. 50% känns ju lite och jag betalar min operation själv….
Beror viktnedgången enbart på hur duktig man är på att ”sköta sig” efteråt ??
Det ser ju ut som om du gått ner all din övervikt? ?
Maria

Du ser ju ut till att gått ner all din övervikt,

Hej! Vad kul att du läser!
Jag tänkte samma som du men valde ändå det. Jag har gått ner allt, har nu bmi 25 och minskar fortfarande. -41kg nu. Jag vet ärligt talat inte varför jag lyckats så bra, jag var väldigt motiverad att lägga om mitt liv helt och följer alla ”regler” vi får dagligen. Förutom träning, för den har jag inte varit så duktig med, men minskat hela tiden ändå.
Förstår ditt dilemma men jag är så väldigt nöjd med min sleeve och möjligheten att kunna äta allt, så jag skulle välja sleeve igen, om det var så!
Kram på dig!
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.