Hej på er!

Har ni en fin dag?

Jag firade min systerdotters student förra veckan och inför den så gick jag in i vårt förråd och skulle leta upp min gamla studentmössa. Vill gärna ha den på mig när jag går på andras studentfester. Och där låg min gamla studentklänning. Så jag provade den. Och vips så var jag 19 år tillbaka i tiden.

En solig dag

Slutet på gymnasiet, gick ett internationellt program. Hade jättekul i gymnasiet. Men en tung mantel över mitt liv och mina dagar då var min övervikt. Alltid. Kunde inte ha de kläder man önskade när man var 19. Ville ha tajta smala jeans. Kjolar. Ville ha uppmärksamhet från killar. Ville vara säker i min egen kropp. Ville känna mig fin.
Inget av detta var sant.

Kände mig aldrig fin

Kände mig alltid annorlunda. Kände mig så tjock. Och ful.

Och det värsta var att jag egentligen inte vägde så mycket där. 85-88 kg kanske. Hamnade till slut på 115 kg innan jag opererade mig. Så 85+ var inte så farligt. Men så ledsen jag var. Ville vara som de andra smala tjejerna.

……..

Men jag var glad nu

när jag provade den. Den var stor. Var egentligen glad för att den ens passade. Är alltid glad nu för tiden när ett gammalt plagg passar. Men denna var till och med stor. Osminkad och trött men så glad!

Tänk vilken lycka denna Sleeve givit mig. En fantastisk tilltro till livet igen. Och till min kropp. Min fantastiska kropp. Som burit och fött två barn. Som burit på så många kilo. Och som gjorde en operation och reclaimade den till slut!

Så nu när jag satt i min studentmössa på min systerdotters student så njöt jag. Njöt av min Sleeve, så ni fattar inte. Känner mig nästan alltid fin nu för tiden. Känner mig stark och glad. Känner mig stolt. Känner mig rätt grym faktiskt. MYCKET härlig känsla, vill jag lova! Den bästa!

Kram på er!
Louise

 

Kommentarer

Tack Louise för att du delar med dig och är så uppriktig!
Du hjälper mig in på sundare tankar kring mig själv💟
Du äger😎Keep up the Good work med ditt sleeveliv👍

Tack Anna, för att du ger mig inspiration och pepp till att skriva mera! Ha en fin dag!
Kram
Louise

Vilken känsla!!!
Det är lycka!
Jag själv känner lyckan varje sekund jag är vaken!!! När jag går till bilen, när jag handlar, står i kö i kassan, reser mig för att gå genom rummet, vilken känsla av lycka!!! Främmande som säger…du som är så smal, kan du hjälpa mig….. Detta lyckorus känner bara de som vet hur det är på den ”andra sidan”….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.