Hej på er!

Idag bjuder jag på en tillbakablick. Nu är det två vår sedan jag hade bestämt mig för att jag hade fått nog. Orkade inte mer. Orkade inte bära på alla dessa kilos övervikt. Orkade inte den fysiska och psykiska påfrestning som det innebar. Mådde så in i bänken dåligt.

Denna förbaskade övervikt gjorde att jag ständigt tryckte ner mig själv. Tyckte jag var värdelös. Hade ont i magen av självförakt. Drömde om att vara ”normal”. Men klarade ändå inte av att gå ner i vikt själv. Tusen dieter. Tusen misslyckande.

Här kan du läsa om varför jag blev överviktig.

Och här och här får du mina tankar om varför det så småningom blev en operation.

Sommaren 2017 hade jag alltså fått nog. Och började kolla upp alternativ. Gick på medicinen Saxenda ett tag, efter att min läkare på vårdcentralen rekommenderade det. Fungerade inte. Skickade in en egenremiss till landstinget. Fick den godkänd! Pga långa väntetiden blev den vidareskickad till privatklinik Aleris.

Och oktober 2017 blev jag opererad. Är du intresserad av tiden kring operationen? Kolla här och här. Och här är mina ord om operationen. Och lite tillbakablickar! En månad efter op finner du här!

Hur tycker ni annars det är att segla runt här på sighten? Hittar ni vad ni söker?

Titta gärna i ”arkiv”. Där kan du läsa allt från min första tid som bloggare ( sommaren 2018!).

Nu får ni ha en riktigt underbar dag!

Glöm inte vattnet!

Kram

Louise

 

Kommentarer

Hej Louise.
Är nyoperad sen den 28 Juni i år och har precis som du gjort en Slevee.
Dina resultat och ditt engagemang inspirerar mig.
Jag undrar hur mycket du tränar/tränat?
Hälsningar Erica

Vad gullig du är!
Jag har alltså inte tränat alls!! Gjorde ett tappert försök att bli löpare förra våren men det är sååå tråkigt! Men eftersom det gått bra ändå så fortsätter jag ☺️☺️
Kram på dig
Louise

Så trevligt att läsa och se din resa. Själv GP-opererad för 7 år sedan. Fortsatt lycka till//C

Åh vad kul Camilla, tack för att du kommenterar! Hur mår du?
Stor kram och trevlig helg!
Louise

Hej igen! Ja, jag mår oförskämt bra egentligen. Tyvärr har några kg kommit tillbaka och de håller jag på att försöka få bort igen. Inte lika lätt nu. Du har en trevlig sida, bra att många blir peppade. Kram//C

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.