2 år sedan nu. Inte klokt! För två år sedan idag så hade jag ätit Modifast i en vecka. Den 2/10 2017 började jag på förfärliga bantningsdrycker varje dag. Värst var det kl 15-17 på eftermiddagarna, då va jag trött och orkeslös och väldigt sugen på precis allt! Men jag hade redan gått ner 5 kg.

 

Skulle gå ner 5 kg till operationsdatumet 18/10 så jag var ganska säker på att det skulle gå bra.

Läser i min dagbok:

Rädslor? Fem fula är på magen och att jag kommer sakna att kunna äta gott. Löjligt egentligen men rädd att jag inte kommer kunna äta en god pizza eller så. Köpt Zip-påsar idag till att frysa in soppor och puréer sedan. Tänker att chiapuddingar och Over-night-oats blir bra frukostar i framtiden. Kul att experimentera lite med det.

Börjat drömma om det på natten. Jag är så peppad. Längtar.

Trött på mjölsmaken i dryckerna. Men det går fint ändå. Ska vara ledig dagen innan operationen och bara vila och ta hand om mig själv. Förbereda lite soppor och köpa hem flytande saker såsom smoothies och kvarg och bär…

Det är verkligen underbart att ha min dagbok. Min blogg blir ju lite som en dagbok också men det startade jag först 7 mån efter operationen.

Tänker lite att ni som följer mig vill veta lite hur jag tänkte och kände där i början? Så nu kommer några inlägg med tillbakablickar! Vad tycker ni om det?

Men nu blir det aldrig Modifast för mig igen, det kan jag lova! Nu blir det istället bara god härlig mat. Och som jag skriv här ovan: Jag njuter så mycket av god mat fortfarande, njuter faktiskt ännu mer än någonsin! Både nyttig underbar mat, men också en flottig pizza ibland!

 

Här kan du läsa mer om mina förberedelser inför operationen!

Följ mig på Instagram om du vill ha dagliga inblickar i mitt liv

Louise

Kommentarer

Kul att läsa, har inte skrivit någon ” dagbok ” men känner igen mej precis. För mej är det 2år i mars. Tack för du delade med dej🌺kram

0

Jättekul med tillbakablickar!
Tänkte bara nåt man kan tipsa om angående Baricol, jag beställde hem provpaktet innan operationen och var 110% säker på att pulvret i portionsförpackning var ”min grej” beställde hem för ett helt år :-O Men sen efter jag var opererad så funkade det inte alls…. Pulvret gjorde att allt smakade blä, hade kvar brustablett som jag provade men som opererad i början så klarade jag inte av att dricka ett helt glas vatten med brus, och fick det stå blev det äcklepäckelsmak….Tuggtabletterna gick ann, men var väl sura. Nu har jag fått OK från Baricol att byta till vanliga tabletter som man sväljer, men det verkar ta ett tag innan de kommer 🙁 har snart gått 4 v sen min operation och jag har ännu inte kunnat börja med mina Baricol då jag inte fått dom än :-/ Men tips, köp hem provpaketet men prova först när du är opererad för allt är inte som det var innan operationen….
Kram//MariaG

0

Hej, jag är op för 8 månader sen, allt har gått bra utom en mycket besvärlig galloperation 3 mån efter sleeven (där rök 10 kg till på 14 dagar). Känner faktiskt att jag inte uppskattar god mat längre, särskilt inte på kalas eller restaurang, då kan jag nästan få panik. Och ska vi ha gäster tycker jag det är jättesvårt att beräkna hur mycket andra äter!
Men det är SÅ värt det, nu på höstkanten gick jag och skulle köpa jeans och långbyxor, mardrömmen innan att hitta något som passade. Nu valde jag flera par, och alla passade perfekt! Blev så glad, kom hem med 4 par!!!

0

Åh vad härligt att läsa Ingrid! Jag förstår vad du menar med att inte veta hur mkt andra äter nu för tiden!
Kram på dig!
Louise

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg