Som ni läst innan så skrev jag en dagbok första tiden kring min operationen. Och jag är så tacksam för det. Instagram i all ära, men i denna boken skrev jag ju för mig själv. Delar med mig fina delar här med er, men vissa saker är bara för mig. Och därför är jag så glad. Har mina innersta tankar där.

Hemligheter?

Nej inte hemligheter direkt, men lite tankar på allt möjligt… Men lite ska jag bjuda på 🙂

1 vecka efter op

”För en vecka sedan vägde jag in mig, fick en nål i armen och medicin inför op. Satt där i skräddarställning. Spänd och och lite nervös. Nu sitter jag här i soffan, smuttar på lite kaffe, filt på benen, 11 kg mindre (sedan början), glad och tacksam, spänd inför framtiden! Mår bättre och bättre. Men just idag lite sämre. Igår gick jag raskt i 40 min på fm och 30 min i regnet igår kväll, det blev kanske för mycket för idag har jag lite ont i magen, i skuldrorna och känner mig lite mörbultad. Tog en OxyNorm idag, det har jag inte behövt på flera dagar.”

8 dagar efter op

”Idag tog jag bort stygnen. Jättefint var det! Helt läkt. Satte förband på ändå, kan vara så i några dagar. Har pysslat idag, med foto och datorn och barnens pärmar. Gick en promenad i morse men känns mig helt slut i benen efter 15 min. Svag… Kan det vara brist på muskelmassa redan? Får öka proteinpulvret lite… men det blir nog bättre nästa vecka när jag börjar med purékost. Lättare att äta ägg, kött och fisk till varje mål.

Solen skiner idag. Ser i spegeln att jag minskar. Känner det på magen. -12,2 kg idag. Kan ha min förlovningsring igen – det är ju ett av mina mål! Avdelningen ringde igår och verkade ned med mig. Klarar ca 18-1900ml totalt så det blir nog inga problem med vätskan i framtiden. Nu blir det mellanmål. Blääää. är så trött på smoothies!”

Angående stygnen som jag skriver om ovan; Jag valde själv att få vanlig stygn istället för agraffer i metall. Är ju själv barnmorska och tycker sår blir finare med sydda stygn så jag bad kirurgen om det och han gick med på det. Är jättenöjd med det, för mina ärr syns nästan inte alls!

Nu blir det inte smoothie för mig. Nu blir det kvällsmacka och en bit choklad!

Kram på er!

Louise

 

15+

Kommentarer

Tack! Bilderna m röd väst och svart topp är innan op. Och bikinibilden är från förra sommaren, alltså drygt 1,5 år efter op.
Kram Louise

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.