Godmorgon i stugorna! Dricker mitt kaffe och håller barnen ifrån att bråka m varandra i morgonsoffan. Vad gör ni?

Det är ganska tomt här bland kommentarerna. Är ni där? ☺️

Idag bjuder jag på en tillbakablick till dagen efter min operation i oktober 2017. Kan längta tillbaka till den tiden faktiskt! Och idag har jag en vän som är precis där, alltså på dagen efter hon fått sin Sleeve.

Hoppas ni får en fin dag!
kram

Louise

11+

Kommentarer

Åh, så spännande att läsa och följa. Jag opererar min Sleeve om 5 dagar – är så glad och förväntansfull, men också lite spänd av förväntan och nyfikenhet kring hur jag kommer att hantera min nya livssituation. Tack till dig och alla andra bloggare som hjälper oss som inte tagit steget att känna trygghet i er erfarenhet. Kram

0

Eftersom du saknar kommentarer 🙂 Gjorde min sleeve-op den 29/4 förra året. Mår oförskämt bra och har bara 1,6 kg kvar till min drömvikt. Nöjd även om kroppen skulle stanna där den är nu. En av de som stöttat mig på vägen är faktiskt du! Här på bloggen och på Instagram. Så stort tack!! Det jag tagit med mig från dig är bl a: *matiga yougurtmellanmål med grönsaker och protein – mums!
*tanken på att grunda med protein innan t ex fika
*det är ok att fika ibland och att äta mumsiga kvällsmellisar (har dock inte vågat mig på chokladkulor än 😉 )
*det går att äta gott utan att ha dåligt samvete.

Så stort tack – Louise! Du är en sann inspiration.

Kram, i vårsolen!!!

0

Du är ju fantastisk! Tack fina du, och grymt jobbat!
Kram till dig och tack för att du tog dig tid att skriva!
Louise

0

Hej,
Var in i går på en konsultation och kom ut därifrån med en bokad operation för en Sleeve 24/2
Snabba ryck 😬
Är så tacksam för din och de andras bloggar här med era tankar och erfarenheter 😍
Är spänd och lite nervös men det känns som rätt val!
Kram 😊

0

Ja så var det för mig också. Nervöst men ändå väldigt glad att beslutet var taget! Lycka till som tusan!
Kram
Louise

0

Hej! När stannade din viktminsking av, alltså hur lång tid efter operation? Vi är några personer som opererade oss samtidigt och vi chattar lite med varandra. Flera av dom har bestämt vilken vikt de ska ha när de är färdiga? Jag undrar om det ens är möljigt! Är det inte så att kroppen stannar när den själv anser sig klar? Själv har jag ju naturligtvis en ”drömvikt” men förstår att jag kanske inte kan reglera det själv? (har 2.6 kilo kvar till min drömvikt) Sen vill jag bara säga att jag läser din och andras bloggar här inne ganska ofta tyvärr orkar man ju inte alltid skriva något, men försöker gilla iallafall 🙂 Tycker det är så skönt att läsa om att du äter allt, att det faktiskt går men att man äter mycket mindre, jag för söker leva efter den devisen också!
Tack för att ni bloggar om detta!
Kram /A

0

Jag gick ner 45kg (totalt) och stannade för cirka 10 mån efter op, i slutet gick det långsamt. Hade tänkt att normalt BMI hade varit härligt men tänkte som du, där det stannar, där stannar det. Och för min del stannade det på BMI 23,5 ungefär. Och för har det pendlat upp/ner 2 kg sedan dess, så jag är väldigt nöjd.
Kram på dig!
Louise

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.