Louise
6 29 augusti 2021

Tillbaka!

Godmorgon på er alla!

Ligger i soffan med en filt och har en god frukost bredvid mig. Söndag. Grått ute men skönt här under filten.

Det var länge sedan! Mår ni bra? Jag har tagit ett långt och välbehövligt sommarlov. Det är svårt med blogg ibland. Startade denna våren 2018 och hoppade över här; på Levdittliv.se efter ca ett halvår. Älskar att blogga och skriva till er men ibland är det svårt. Svårt att ha inspiration. Komma på nytt. Men ändå säga ungefär samma saker eftersom det trots allt handlar om Mitt liv med Sleeve! Och sedan, som för så många andra: Pandemin har tagit ut sin rätt. Har jobbat väldigt mycket i vår och blivit rätt matt av denna C-19 som påverkar oss alla!

För mig är min Sleeve högt närvarande i mitt liv varje dag. Är fortfarande väldigt noga med att följa de regler jag fick av min klinik. Och älskar mat och att planera, laga och äta varje dag. Men ändå så tryter inspirationen till att prata om det! Ibland känns det som en svår balans. Vill ni bara veta saker om Sleeven eller vill ni veta mer om mitt vardagsliv? De gamla som fortfarande (hoppas jag!) är kvar kanske tröttnar på att jag säger samma sak ofta. Men så får jag också nya läsare, som bara vill veta om hur jag mår 4 år efter min operation och tips och hjälp när de står inför sin egen resa!

Så jag vill ha hjälp!

Kommentera nedan förslag på inlägg så kommer jag lyssna. Alla kommentarer kommer generera ett inlägg närmsta tiden, det lovar jag!

Tack!

Men nu min sommar…

Härligt! Tycker det var rätt fint väder! Har njutit allt jag kan. Njuter fortfarande av lyxen av att kunna ha shorts, kjol, bikini utan att fundera. Ingen överdriven svettning och inget gnugga mellan låren. Ätit gott, druckit gott! Badat mycket!
Sedan byggde vi nytt trädäck (förlängde det gamla) och installerade ett Spabad! Så härligt. Fördelen med en pool (svalka sig på varma dagar) men möjligheten att även använda den på kyligare dagar och hela hösten och vintern!

Lagat massa god mat! Haft vänner på besök och blivit bjuden bort! Kolmården och Norrköping med fina vänner. Stranden! Sova mycket, läsa mycket. Cykla med barnen. Jobbat också så klart! Restauranger och ny matinspiration! Alltså oj vad goda maträtter jag ätit!

Men nu blir det september i veckan!

Och höstinspirationen kommer! Älskar sommar! Men älskar alla årstider. Förutom värsta snöslasket i februari… Underbart med tända ljus, filt och slippa känslan av att man MÅSTE vara ute. Känner någon mer så?

Nu kör vi hösten 2021! Förhoppningsvis mindre Pandemi-påverkan i vardagen! Ska på en härlig bloggträff i veckan och ni får så klart hänga på!

Hur har er sommar varit?
Stor stor kram!

 

 

Kommentarer

Jag följer med spänning varje inlägg du gör både här och på instagram. Går i väntans tider på min egen sleeve op. Precis som du älskar jag att laga mat o prova nya recept. Min utmaning efter op kommer att vara att äta SAKTA. Några tips kring detta?
//Anna-Karin

Hej! Vad kul, tack! Så spännande!
Toppenbra tips på inlägg, det kommer inom kort! Ha en fin kväll!
Kram Louise

Kul att läsa ditt inlägg! Opererad för ett år sedan och lite rädd för viktuppgång så småningom. Kanske något om hur du tänker kring målvikt och när man landar där.
Stor kram till dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.