Hej på er! I år valde jag att pausa från bloggen under min semester. Kändes skönt faktiskt. Behövde koppla ”ner” helt efter en tuff vår på jobbet. Arbetar ju som barnmorska och Verksamhetschef på Mama Mia Barnmorskemottagning i Malmö och Covid19 har gjort att det varit en minst sagt annorlunda vår. För alla så klart!

Semestern har varit mycket fin. Men nu är vi tillbaka i vardagen sedan 1 vecka tillbaka. Men inte helt vardag.. försöker njuta av sommaren ändå trots att det nu är jobb igen. Grillar, sitter ute och njuter så fort det går… Ja ni vet. Tar vara på sommaren ändå.

Hur har ni det?

Blivit osäker nu under semestern. Eftersom jag inte ser er eller hör så ofta ifrån er så undrar man.. Är det någon som läser här? Är det någon som ens märkt att jag inte bloggat i juli?

Hamnar tyvärr i sådana här bloggsvackor ibland. För vem skriver jag? Är det någon som tittar in varje dag? Eller är du en sådan som kommer hit när jag flaggar om nytt inlägg på min sida på Instagram?

Eller är det någon som googlar och hamnar här för att de söker info om hur det är att var Sleeveopererad?

Snälla, lämna en snabb kommentar och berätta vem du är och varför du läser här och hur ofta du kommer hit… Det skulle gör mig så glad, och peppa mig lite att fortsätta.. För ibland tryter inspirationen till nya inlägg…

Ökade 2 kg under semestern. Vin oftare än vanligt. Och till vinet kommer snacksen.. Inte hålla mina 3 h mellan måltiderna heller. Mer skräp, mer kolhydrater och mindre protein. Ja så då blir det plus på vågen. Som alltid får man panik.

Men det är rätt cool ändå att 3 dagar av vardag och matlådor och bra mellanmål gjorde att vågen var tillbaka på mitt normalläge igen. Älskar rutiner. Det är ju kul att släppa på tyglarna ibland, så klart. Men sedan är det så skönt att återgå till det kroppen mår allra bäst av.

Helggöra

Idag är det lördag och lite städ av garage står på agendan. Yngste sonen ska på barnkalas också och sedan ska vi alla gå på kräftskiva ibland. Som jag längtar. Älskar kräftor och all mat som hör en sådana skiva till. Har precis gjort min veckoplan också. Jag gör alltid en matplan för veckan på helgen och handlar sedan på Willys.se. Bjuder på ett inlägg om det i veckan så kika in då!

Nu får ni ha en toppendag. Och lämna gärna en kommentar om ni orkar. Och gillar ni det ni läser, får ni gärna tryck på lilla ”gilla”-hjärtat här under 🙂

Stor kram

Louise

16+

Kommentarer

Du är en härlig, pigg och glad människa och jag får inspiration från dina inlägg. Fortsätt gärna med det du gör 😊. Trevlig helg 🥳

0

Åh tack fina du! Nu blev jag extra glad, att jag har en norsk läsare! Tack från hjärtat mitt!
Kram Louise

0

Åh fina du, tack! Nu fick jag inspiration att skriva mer igen! Titta in i eftermiddag kära du! Kram Louise

0

Hej från en till läsare!
Jag läser din blogg för att du skriver uppriktigt om din resa och ditt liv. Inspirerande!
Tittar in nästan dagligen.

0

Ok tack, det känns skönt att veta att orden läses, ibland känns det lite hopplöst. Men tack för pepp fina du!
Kram Louise

0

Läser och inspireras av dig . Jag uppskattar din inlägg. Ska op’s i september. Och du taggar mig . Så snälla fortsätt 😊

0

Jag kollar in här och på Instagram varje dag 😊
Jag saknar absolut dina inlägg när du inte är aktiv 😣 Du inspirerar verkligen och jag är så glad att du vill dela med dig av dig och din resa, så fortsätt!! 😊🌟❤️

0

Läser när jag ser det på insta ☀️ sleeve opererad i över ett år nu! alltid intressant att läsa här 🌸

0

Hej! Jag ska operera mig i september ( gastricbypass) och blir så inspirerad av dina inlägg! Kul med tips!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.