Ni som följer mig på Instagram vet att i helgen fick jag en stor överraskning av maken min. Så i söndags kom mina föräldrar (barnvakterna ☺️) och så körde vi mot The Lodge som ligger högt (så högt det nu kan bli i Skåne 🤣) upp och mitt i Skåne.

Vilket ställe!

Tusen vackra stilleben överallt, inom- och utomhus!

Så fint! Och lugnt och härligt!

Att få ett dygn iväg från vardagen är så oerhört värdefullt, när vi jobbar så mycket som vi gör och fortfarande har rätt små barn!

Hotellrum, spa med maken, flera timmar av vila och läsande på rummet. Vin, 4-rätters middag, sova gott tills vi vaknade av oss själva! Och sedan en massiv frukostbuffé på rummet dagen efter! Vilket härligt dygn!

Efter 90 min spabehandling tog vi ett glas vin och fick lite buffé från restaurangen! Och ett glas vin!

Sedan att få ligga flera timmar på sängen, läsa och läsa utan att bli störd! Ljuvligt!

På kvällen fick vi först en Amuse Bouche; en halstrad pilgrimsmussla. Men oj så gott! Sedan nybakat bröd med ört- och tryffelsmör.

Sedan började 4-rättersmiddagen!

Grönkålssoppa m snöägg, friterad grönkål och svart tryffel från Gotland.

Vildsvin på tortilla m smetana och lingon.

Ankbröst m apelsinsky, brysselkål och svartkål samt kastanjepanacotta.

Vit chokladkaka m pistagekräm, körsbärskompott, körsbärsmaränger och pistageflarn.

Ni hör ju! Så gott!

Vi åt i över 2,5 timmar så förutom att jag lämnade någon tugga på slutet av varje rätt så klarade jag hela middagen! Men sedan var jag mätt! Denna gången brydde jag mig inte om att berätta att jag var magsäcksopererad, som jag brukar på restauranger, utan tog varje rätt som den kom. Var lite nervös innan. Men det gick ju fint!

Vilken dag! Så oerhört fantastiskt att få tid för oss själva som vi fick! Värdefulla samtal!

Imorgon bjuder jag på vår frukost som vi fick dagen efter! Kram på er

Louise

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.