18 mars. Våren är snart här!

Vågen står på -31,4 kg = 83,6 kg totalt. Viktnedgången går lite långsammare nu. Inte 1 kg/vecka, mer som 0,5kg/vecka. Men det gör ABSOLUT ingenting. Det är ju egentligen rätt bra, det måste ju sakta ner, det kommer ju inte sluta tvärt en dag, utan sakta av och stanna så småningom! Och huden hänger bättre med!

Jag har ett blogginlägg på Aleris hemsida. Kul! Den gjorde mig peppad att så småningom starta en egen blogg 🙂

Blogginlägg Aleris
Bild från blogginlägget på Aleris hemsida

Har god kontakt med min dietist Joanna. Hon och jag har massa samarbete på gång… massa spännande som händer!

 

Jag har börjat med Baricol Vitaminer. Det enda egentligen som jag tycker är negativt med operationen, det är att jag måste ta vitamintillskott livet ut. Jag hatar nämligen tabletter och en är en mes till när det kommer att svälja sådana. Baricol Complete ger möjligheten att slippa ta tabletter, och istället få allt du behöver i brustablett eller tuggtablett. Så nu provar vi det ett tag!

Baricol

Jag har gått på tjejmiddag och för första gången sedan mitt eget bröllop så kände jag mig riktigt fin. Det är en högt underskattad känsla, att känna sig nöjd och avslappnad i sin egen kropp.

Kläder börjar bli så kul att köpa och prova. Gick in på Lindex och provade och köpte en klänning i stil M. Kan ni fatta?? Medium. Otroligt!

Så det var allt för denna gång. Livet leker som ni ser. Trivs mer och mer och älskar livet. 2018 är verkligen mitt år!!

Louise

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg