18 maj och jag joggar vidare. Är grym på detta. Klarar nu alltså jogga i ett långt sjok, utan att stanna. Appen bygger upp en successivt, så i början joggade jag 1 minut, gick snabbt 3 osv osv. Nu klarar jag jogga 8 min, gå raskt i 3 min osv. Riktigt bra app. C25K heter den!

 

Vågen står nu på 79,2 kilo. 70-talet, varmt välkommen! Detta känns som en dröm. Att jag kan väga något på 70… fantastiskt!

Jag märker tydligt ett mönster. Var fjärde vecka står vågen stilla eller visar plus. I början blev jag så ledsen och frustrerad. varför… vad gör jag för fel? Nu har jag förstört något!…

Men sedan så såg jag i min app för registrering av viktnedgång att det kom så himla regelbundet. Det kom var fjärde vecka…

ÄGGLOSSNING! Vi blev varnade efter operationen operationen att vi kunde bli mer fertila med viktnedgången och jag tror att det hänt mig. För det är så tydligt, jag får ont över äggstockarna och vikten stannar av, antagligen för att jag samlar på mig mer vätska då. Ser ni på bilden nedan? Svarta strecket har jag ritat dit för att förstärka kurvan så att ni ser mönstret. Coolt va??

 

Jag har köpt nya kläder och älskar det!

Ett för mig ouppnåeligt mål är uppfyllt!

Jag trodde alltså inte att detta var möjligt. Jag har nämligen en röd klänning i thaisiden som jag köpte för 20 år sedan, den passade inte ens då, men jag hoppades att den någon gång skulle göra det. Och nu gör den det, ta mig tusan. Vilket mål va?

 

 

Jag har börjat slarva lite. Inte slarva på riktigt tycker jag, men jag håller inte mina 3 timmar mellan måltiderna strikt. Det ska jag skärpa mig på. Jag äter snacks och godis då och då. Tänker att jag borde skärpa mig med det också, men så kommer jag på… nej, jag tror att jag har det rätt bra ändå.

Mina nya rutiner ska ju vara för hela livet och då ingår slarv och onyttigheter också. Vill aldrig förneka mig själv något, alltså säga ”det får jag inte äta”. Den tiden är förbi! Jag kan äta precis allt, men inte alltid. Precis som alla andra egentligen! Så jag backar… och tänker. Nej, jag är alldeles perfekt och jag ska inte ändra på något. Men mat var 3e timme är viktigt, så det ska jag skärpa mig på!

 

 

Har varit hos en läkare angående mina åderbråck och i sept-18 ska jag operera det enda benet. Känns skönt. De är rätt fula tycker jag, så det ska bli kul!

 

Snart är det sommar och semester. Det ska bli en utmaning. Är rädd att jag kommer ha svårt med mina härliga rutiner. Men jag har bestämt mig för att förbereda mellanmål precis som vanligt och vara noga med 3h mellan måltiderna så ska nog det mesta ordna sig!

kram på er alla!

Louise

 

1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.