18 Juni, snart Midsommar och jag befinner mig i Danmark med min fina familj och min bästis och hennes familj. Bästisen och jag har följt varandra i det mesta i livet, så också i vår övervikt!

Och nu är hon också opererad med Gastric Sleeve så vi har varandra i denna fantastiska resa också!

 

Vågen står på 76 kilo och jag är 1 kg från mitt mål. Men som jag skrivit innan så börjar jag känna att 70 hade varit helt perfekt och det målet vill jag nå till 1-årsdagen 18 oktober 2018. Viktnedgången går långsamt nu, så det är nog realistiskt. Men om det stannar nu snart så kommer jag vara nöjd!

Semester och ledigt funkar fint! Jag dricker vin varje dag (litet glas) och äter nyttigheter och onyttigheter, precis som man ska. Men jag äter slaviskt var 3e timme och jag har joggat tre rundor under veckan!

Skål!

Jag vågar utan problem visa mig i bikini och det är en sådan fantastisk frihet!

 

Jag har uppnått en komiskt och konstigt mål. Jag har minskat båda mina barns vikt. Dem tillsammans har jag gått ner. Inte klokt va? Och jag orkar bära upp dem i någon sekund bara. Visst, det är inte samma sak som att ha vikten fördelat på kroppen men ändå. Visst är det härligt?!

 

En VÄLDIGT stor sak är att jag har startat denna blogg. Jag vågade ta steget, har läst på massor och lärt mig själv det mesta och nu finns Livmedsleeve.se där ute till er andra att läsa.

 

En frihet som kommit med viktnedgången är att jag kan stå för att jag älskar ost, chips och vaniljhjärtan. Alltså, det kanske låter märkligt, men vissa saker hade jag svårt att erkänna som överviktig. Jag skämdes för att äta chips (och ni ska veta, jag äter det inte speciellt ofta, men 5-6 ggr/år tycker jag det är urgott), men har aldrig riktigt stått för det. Skämts.

Nu? Äter ost varje dag och har inga problem att säga, Fy fasen vad sugen jag är på choklad eller glass eller chips. Det är en frihet. Är det någon som känner igen sig? Eller är det bara jag som är lite knäpp?

 

Ett år mellan bilderna. Vansinnigt stor skillnad i kroppen men mest skillnad i psyket!

 

Härmed slutar inläggen som heter TBT – TillBakaTill. Jag är nämligen tillbaka till framtiden nu. Nu är det juli och nästa gång det blir en månadsuppdatering, så blir det i realtid! Tack för ni finns därute mina läsare. Önskar att ni kunde kommentera lite oftare så jag ser att ni är där, men vill ni inte så behöver ni så klart inte, jag är bara glad om jag kan hjälpa/inspirera någon från mitt eget liv,

kram på er alla fina!

Louise

1+

Kommentarer

Hej! Ville bara säga att jag blir så glad varje gång jag kikar in på din blogg och det har kommit ett nytt inlägg! ? Så kul att följa din resa och du inspirerar mig till att våga gå efter det jag vill!

0

Du är ju fantastisk! Vad glad jag blir att jag kan inspirera. Och det känns extra kul att skriva när någon som du tittar in här ofta! Kram på dig! ❤️
Louise

0

Hej!
Ville vara säga att jag är sååå glad att jag hittade din sida här, jag är själv inne på att göra en Sleeve operation och söker bloggar och information överallt. Din blogg är verkligen bra! ??

0

Hej Ida, vad glad jag blir! Saknade själv sådan här info inför min op, och blir så glad att du kan få info och hjälp inför ev din! Tack för att du tog dig tid att skriva!
Kram på dig!
Louise

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.