Ja Tapas är underbart. Smårätter och plockmat är verkligen perfekt för oss med mindre magsäck än andra. Som ni vet 🙂 och kan läsa om bland annat här!

På min födelsedag den 12/1

så blev jag ordentligt firad, hela dagen! Och på kvällen hade vi bokat bord på Pinchos i Malmö. Det var planerat för oss fyra i familjen men vilken överraskning som mötte mig där. Maken hade ordnat så att våra fyra föräldrar också satt där när vi dundrade in en kvart sena 🙂

Jag fick ett fint halsband av mina svärföräldrar och champagneskålar med guldkant av mina föräldrar!

Har funderat på att gå på Pinchos många gånger men det har aldrig blivit av. Men nu tyckte jag det var perfekt och jag vet att det är väldigt barnvänligt där, så lite gjorde jag det för barnens skull.

För er som inte vet så är Pinchos en kedja med restauranger med lite Tivoli-inredning. Mysigt, lite mörkt och många härliga detaljer. Och allt gör man via deras app. Man bokar bord, beställer sin mat och får meddelande i den för mat eller dryck går att hämta vid baren/köket. Kul. Men lite jobbigt. Men jag ska inte klaga, det gick rätt smidigt!

Det finns ett stort antal rätter att välja på.

Mycket vegetariskt och veganskt för de som önskar det! Men även kött och fisk och skaldjur. Det finns speciella rätter för barnen men även till dem passar ju formatet på de vanliga rätterna!

Här är lite av det vi beställde!

Heta räkor, krispiga pommes, fish taco, gyros och en Creme Brûlé på slutet! Vi beställde också plankstek, hamburgare och pizza.. bland annat. Tror vi provade det mesta på deras meny faktiskt. Tillsammans alltså! 🙂

Det ar en mycket trevlig kväll. Och jag blev lagom mätt eftersom vi åt långsamt och bra. Tror att jag åt tre rätter. De andra åt nog 4 eller 5.

Betyget då?

Helt ok. Men jag tror inte att vi går dit igen snart. Maten var ok men som tapasställe finns det MYCKET bättre restauranger, kvalitetsmässigt. Och prisvärdsmässigt! Men barnen var ju överlyckliga. Popcorn före maten, kul inredning, smårätter och att välja från allt möjligt. Roliga alkoholfria drinkar och kul efterrätt. Så jag förstår att de gav högsta betyg! Men vi vuxna får nog sätta 3/5 på helhetskänslan!

Men som minimage-innehavare så är ju tapas perfekt! Och för de som inte är så öppna med sin operation så är det ju toppen! Då kan man sitta där och äta lagom mycket, lagom långsamt! Den allra godaste rätten jag smakade denna kväll var Crispy Chicken och Stekta räkor m vitlök!

Men om ni någon gång vill äta riktigt bra tapas i Malmö är La Roche allra bäst. Men ganska dyr. En riktigt bra pärla är Restaurang Davidshall vid sidan av Davidshalls torg. Lite eftersatt inredning men ack så fin och god och prisvärd mat! Kan varmt rekommenderas.

Ha en riktigt fin dag alla kära!

kram

Louise

Kommentarer

Hej! Har hittat in till din blogg genom googlade av sleeve. Tack för mycket användbara tips och råd, känner mig cool lugn inför operationen som skall ske idag på eftermiddagen. (sitter i väntrummet nu) Jag är så taggad inför det här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.