Godmorgon i stugorna! Allt bra?

Torsdag redan… igår bakade bästa mamman och mormodern lussebullar och pepparkakor med barnen och jag hängde upp adventskalendrar i hushållet. Lite julkänslan måste jag säga!

Knåpat ihop presenter till maken och barnen och köpt en alldeles egen lyxig variant från Yves Rochér till mig själv, bestämde mig för att jag var värd det ?

Vit hylla med många små paket

 

 

 

Snöre med många små tygpåsar som hänger

 

Är tacksam över väldigt många saker i mitt liv, min fina familj, vår hälsa, mitt jobb, mitt hem, min Sleeve och många andra saker. Men ytterligare en sak är att jag har denna blogg och får möjligheten att läsa om era andras vardag tack vare den och att få lov att hjälpa och stötta andra i sin resa.

Får så fina kommentarer här, på Insta och på min Mail. Titta här på ett;

Ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig! Tack för att ni läser här och vill veta om mitt Sleeve-liv!

kram till er alla!

louise ❤️

Kommentarer

Hej
Jeg hedder Lotte og er fra Danmark og fik min GS september 2016 – det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har tabt 25 kg uden træning. Men skal have smidt de sidste 8 -10kg og tror at det må være træning. Jeg har ikke trænet noget i 20 år – jeg kan ikke rigtig løbe, hvad tænker du jeg skal begynde med?
Tak for en inspirerende blog.

0

Hej Lotte!
Vad kul! Bra jobbat! Vad tror du om cykling, inne på motionscykel eller ute som vanligt? Jag tänkte att jag skulle börja med det snart. Eller gym?
Kram på dig!
Louise

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg