Våren kommit ordentligt nu och längtan efter sommaren är stor. Och med sommaren kommer massa andra önskningar. Sol, värme, BAD och massa hemmahäng!

Jag som älskar att bada har fått igenom en önskan jag haft många år. Pool! Alltid drömt om det men inser att det är väldigt mycket jobb med en pool. Och mycket pengar. Vi har alltid haft sådana uppblåsbara ovan-mark-pooler som absolut fungerat fint. Men något mer permanent är en stor önskan.

Så nu i vår har vi beställt och fått hem vårt spabad! Tycker att det är bästa kombinationen. Vi kan svalka oss hela sommaren men även bara vår, höst och vinter. Och kostar mindre att köpa in, gräva ur till, och att driva och renovera. Super!

Så nu står det och väntar på att bli placerad i gräsmattan. Hålet är byggt, trädäcket runt omkring planerat så till midsommar är planen att premiärdoppet ska ske! Som jag längtar!

Att ta tag i…träning!

En annan sak jag längtat till är att jag ska få sug på att träna. Igen? Nej för jag har aldrig någonsin haft ett driv att träna. Tyvärr. Ni vet att jag är noga med mina rutiner efter Sleeven men jag erkänner också villigt att just träningsbiten har jag inte alls gjort vad man ”ska”.

Min viktnedgång och viktstabilitet har skett ändå. Och det gör att det är extra svårt att motivera sig att börja träna… Har gjort mina försök men inte hållit kvar i det speciellt länge. Inser att gym och pass osv kommer aldrig funka för mig. Inte just nu ialla fall. Men promenader, snabba sådana med lite löpning emellan kan nog bli bra. Men när? Det är det som varit problemet för mig. Nej, jag vet att alla säger att ”man ska ta sig tid” men jag jobbar långa dagar, vill helst umgås med mina barn de där timmarna efter jobbet och när de väl sover vill jag ha lite kvalitetstid med min älskade man och med mig själv! Superviktigt för mig!

Men morgonen? Ja det kom jag på. På morgonen skulle det fungera. Är rätt morgonpigg och känner att man lika bra kan vakna 40 min tidigare, man är liksom ändå trött och nyvaken även om det är 40 min senare. Så sagt och gjort!

Igår började jag och i och med att jag skriver här så lovar jag att jag kommer hålla ut! Var ute idag också. Powerwalk 30-40 min minst 5 dagar i veckan. Bra va? Lite trött i morse men det gick fint.

Hur har ni det idag?

kram Louise

 

Kommentarer

Härligt!! 🤩😊👍
Bästa starten på dagen med en promenad innan frukost. Jag och maken går i princip alla dagar i veckan en vända på 35 min. Man blir pigg, glad, känner sig nöjd och frukosten smakar ännu godare sen 😊
Kom ihåg att det tar en stund att vänja sig med nya rutiner men kom oxp ihåg att det är bra för både kropp och knopp med en promenad 😊🤗😘

Ja det var så skönt i veckan och nu är det måndag och jag sätter fart igen! Kram på dig!
Louise

Hej Louise! Tack för en bra blogg med massa info om sleeve! Kan du dock upplysa mig om namnet på din kirurg? 🙂

Hej och tack! Han hette Kamran Shah. Superduktig och trevlig!
Med vänlig hälsning,
Louise

Tack för supersnabbt svar! Du kanske skrivit detta nyligen, men får jag fråga vad nuvarande vikt är samt startvikt? Hur är det med hunger?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.