Hej på er! Har ni det bra?
Jag är så nyfiken på vem ni är. Kan ni inte slänga in en kommentarer med lite kort vem ni är. 😉

Jag sitter i soffan, har kaffe med mig , 4 pepparkakor och min vattenflaska, sista för idag – sedan har jag kommit upp i . Kollar på Mandelman-repriser. Stora tjocka bandaget är avskalat idag, skönt. Många små små sår har jag men de har stängt sig. Nu har jag en vanlig stödstrumpa på mig till knät och den ska sitta på dygnet runt i en vecka. Det går fint, gick bra förra gången, så det ska går bra nu också.

Imorgon blir det jobb igen. Men innan dess ska vi ha en riktigt mysig kväll. Pepparkakor, lussekatter, risgrynsgröt. Klä granen och lyssna på julmusik tills öronen blöder. Är så jul-sugen nu så jag måste bara mysa till det…

Ha en fin kväll, kram på er!
Louise

 

Kommentarer

Hej!
Har läst din blogg nu ett tag, jag gjorde en gastric bypass den 12 dec så försöker få ihop allt med vätska, mat, promenad, medicin m.m tycker det är svårt. Men blir motiverad av att läsa det du skrivit. Jag bor i Västervik och jobbar inom psykiatrin. Tack för en bra blogg. ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.