Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag är nyvaken i vita lakan, trött men glad. Dricker en drickyoghurt som morgonmål.
Är på Mossbylund, ett spa på skånska sydkusten. Vi firar en vän som fyller 40 och är 6 tjejer som är här tillsammans.

Packade med en yoghurt, några baby-bel och lite nötter som akutmat. Festligheterna började med pizza till lunch och ett första glas bubbel. Det blev några till under dagen… ☺️ Delade med de andra och det blev en slice kvar på slutet. Så den tog jag i en servett som mellanmål, om det ev skulle behövas.


Så gör jag ofta. Passar på.. antingen så behövs det eller ej, men hellre ha något att tillgå än att stå utan om man behöver. Någon mer som gör så?

Sedan var det bubbel i annan form, nämligen bubbelpooler och bad i vila i spa-området.

Sedan checkade vi in på våra rum, gjorde oss i ordning och träffades för mer skål och lite tilltugg som vi hjälpts åt att förbereda. För mig blev det som ett perfekt mellanmål!

Middagen var perfekt. Ganska små portioner och de kom så långsamt att min mage hann med. Havskräfta, pluma och ostar.

Supergott verkligen. Och himla trevligt. Många skratt och historier. Vi jobbar alla inom vården så, så klart blev det lite anekdoter från jobben.

Vi satt sedan ute och senare inne på vårt rum. Och plötsligt kom min pizzaslice verkligen till användning. Den blev kvällsmålet som nog åts kring midnatt ☺️

Nu blir det snart hotellfrukost vilket är det allra bästa jag vet. Ingen buffé serveras pga covid-19 men man ska få beställa massor av goda saker som kommer till bordet, har jag hört. Undrar om de har Eggs Benedict…🤔 för det är min allra största favorit.
Ha en toppendag allihopa! Vad gör ni idag?
stor kram

Louise

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.