Hej och godmorgon!

Eller god förmiddag kanske? Jag har varit uppe sedan 07 så det är snart lunch här :- ) (klockan är 9.47 när jag börjar skriva detta!). Frukosten är intagen sedan länge och nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe, en flaska vatten med några droppar Fun Light Appear i. Har också två bitar choklad här… Jag äter ju var tredje timme (så nästa måltid blir kl 11.30) men några små undantag gör jag här och där. Så lite choklad till mitt förmiddagskaffe är ett måste. Men bara lite…

Idag ska det bli hemmamys. Precis som igår. Igår var vi bara hemma förutom en biltur till Restaurang Mastio i Limhamn utanför Malmö. Där hämtade vi kvällens middag: uuuunderbar pizza. Så god. Vi tog både Margherita och en annan med massa lite annorlunda saker såsom fänkål, citronzest och rostat bovete. Sååå gott!

Annars var vi bara hemma

och pysslade hemma, gjorde pepparkakschallenge alla fyra. Jag hade köpt sådana små bitar i burk som byggdes ihop till små hus och så fick alla vars ett att dekorera. Barnen fick två.. Jättemysigt. Här ser ni resultatet! Kan ni gissa vilket som är mitt?

Jag fixade också i ordning vår ovanvåning som gästspelat som förrådsplats till en vän som behövt magasinera sina möbler sedan i somras. Men när de var upphämtade så fick jag nu möjlighet att göra iordning ett extra tv/mysrum till oss alla och kanske allra mest till vår 9-åring för att kunna spela TV-spel vid.

Idag blir också hemmahäng.

Ska slänga skräp och tvätta. Kul helggöra! Men också skönt. Just denna helgen har jag inte alls varit sugen på att träffa någon eller åka iväg någonstans. Covid19 tar lite musten ur mig, på jobbet, i veckorna, så jag uppskattat bara ”skrota” hemma på helgen. Har accepterat läget lite tror jag. Ibland kommer ledsamheten över mig, att vi inte kan träffa föräldrar och vänner som förut, men just nu tycker jag det är lite skönt. Skönt att ”bara vara” på helgerna.

Ikväll lagar jag hel kyckling i ugn, potatis och brunsås. Det blir mumsigt. Och vi ska nog få till en 2a adventsfika med lussebullar också under dagen. Och så ska jag prova massa nya produkter…

Min älskade man gav mig en riktigt mysig adventskalender i år. Från Clarins. Och jag har packat upp c-vitaminboost, over Night-mask, dagcreme och tvättkräm. Så jag ska boosta mig med massa fukt idag! Så lyxigt!

Har ni sett så fin?!

Vad gör ni idag?

Kram på er och ta väl hand om varandra!

Louise

5+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.