Hej på er! Har ni sovit gott! Det har jag. Men vaknade tidigt av en katt som ville ut. Men inga måste idag så det är en lugn dag framför mig. Solen skiner och kanske blir det ett dopp i spa-poolen sedan igen.

Haft en fin innehållsrik vecka. Men lite hektisk. Hösten innebär ju en nystart på många arbetsplatser och även på min. Sommaren innebär att jobbet fortgår men planeringar och förändringar får vänta till hösten. Och nu sedan 2 veckor tillbaka så är vi igång igen. Jag jobbar som barnmorska och Verksamhetschef på två Mama Mia Barnmorskemottagningar i Skåne och nu ska vi starta upp en massa roliga projekt. Kul och spännande!

Bloggträff!

Förutom mitt vanliga day-job så är jag ju också bloggare här och driver min Instagramsida Livmedsleeve. Och i samband med det så var jag och mina två bloggkollegor Sophie och Ursula inbjudna till Göteborg i torsdags för att bli inspirerade och pånytt.starta vårt samarbete med Levdittliv och Baricol! Så himla kul. Och förutom nyheter och spännande snack så är det ju så kul att träffa andra som genomgår exakt vad man själv gör.

Hur gör du med kaffet?

Kan du äta glass?

När äter du ditt första mål?

Även vi som opererades för länge sedan och jobbar till viss med detta dagligen har frågor och vill ha tips och råd. Så det är underbart att få träffas en hel dag och bara prata och lära en massa nytt! Och vi blev bjudna på en fantastisk lunch på Pigalle i centrala Göteborg. Jag och Sophia delade på två rätter för vi kunde inte bestämma oss om Bouillabaise eller Coq au vin var bäst. Supergoda var de båda. Och resterna hamnade i en låda så att jag kunde äta det igen på resan hem till Skåne! Man måste vara smart!

Helgen här hemma har inneburit bad, städning, tv-häng med familjen. Goda middagar och drinkar med vänner. Och återhämtning inför nästa veckas jobb! Vad har ni gjort i veckan?

Kram på er!
Louise

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.