Hej! Har ni det bra? Är ni lediga eller jobbar ni idag?

I måndags skrev jag ju om min helg. Byggprojekt, världens godaste middag hos en vän och sedan en riktigt slapp söndag med blytungt huvud. Men förutom min baksmälla och röstning och Mors dag så åt jag väldigt god mat måste jag säga. Frukosten bestod av en standardtallrik för min del. Äggöra och smörgås. Denna gång finncrisp med skinka och grönsaker. Och kaffe!

Blåvit tallrik med smörgås, äggröra och tre tabletter på. Kaffemugg bredvid, orangemönstrad

Min lunch

bestod av Cheeseburgare från McDonalds till barnens glädje! För min del är det också rätt gott ibland. Perfekt som bakis ju 🙂

Mitt mellanmål

blev en fruktsallad med proteinrik yoghurt. Jag brukar inte längre äta speciellt mycket frukt faktiskt. Får liksom inte till det. Och prioriterar grönsaker oftast. Är inte så förtjust i frukt. Bär gillar jag. Och tex äppelmos. Men ett äpple rakt upp och ner.. tråkigt! Men så här är det rätt gott. Finhackade bitar och många sorter.

Denna gången blev det äpple, vindruvor, banan, kiwi och nektarin. Valde min nya favorityoghurt till. Larsas 0% fett och 10 % protein. Så fick jag till det lite mer proteinrikt! Bra va?

Till middag

bjöd jag på köttfärsås och pasta. Och pannacotta till efterrätt. Det var ju trots allt Mors Dag. Och kvällsmålet avnjöt jag i soffan. Detta är verkligen my kind of efterrätt. Två skivor rökt skinka, en halv mozzarellaboll, blandade oliver och körsbärstomater. Olivolja och svartpeppar.

Oj vad gott. Gillar ni sådant här?

Jag kommer ihåg att jag inför operationen okt-17 och en tid efter (det var väl mitt i sopp- och mosträsket) som jag inspirerades av andras sådana här tallrikar. Chark! Jag kunde inte tro att det var sant. Att man kan få lov att äta så fint och gott efter en överviktsoperation. Men precis så är det. Precis så här gott äter jag i princip varje dag. Härligt va?

Nu får ni ha en ljuvlig dag. Stor kram

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg