Hej på er! har ni det bra idag! Lillördag och fredag på samma gång:-) helgdag imorgon och jag är ledig. Är ni lediga?

Jag jobbar ju som Barnmorska på Mama Mia i Skåne. Och älskar det. Och hade jag inte älskat det så hade jag jobbat med det här på heltid. Alltså vården efter överviktsoperationer.

I mitt day-job träffar jag ju många som kombinerar dessa mina två världar. Alltså gravida som gjort en överviktsoperation. Eller kvinnor som precis varit gravida och funderar på överviktsoperation. Men också kvinnor som vill göra något åt sin övervikt för att de har svårt att bli gravida. Det har varit fler än en gång som patienter säger att de känner igen mig från bloggen här eller från min Instagram. Superkul!

Ps. gammal bild, när jag väntade min Ludvig. Pre-operation!

Jag får ofta frågan om hur det är att vara gravid efter att ha gjort en överviktsoperation. Här är jag intervjuad av Baricols dietist Laura om just det. Visserligen på engelska men jag hoppas ni kan förstå mina ord ändå! Läs gärna och kommentera vad ni tycker!

Ha en underbar kväll! Här blir det pannbiff och litet 41+11-årskalas (maken och bästa vännens dotter). Bara vi men det är inte så bara… Lite tårta och flaggor… så blir det ju kalas ändå!

kram på er

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Siffror

Siffror

I torsdags var jag i Stockholm på återträffen Capio CFTK anordnar efter ca 6månader när man gjort en operation hos dom....

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.