God förmiddag!

Är det bra med er? Med mig är det bra. Söndag och har sovit gott. Vi har lyxen att ha två barn som sover gott på nätterna. Det är något som jag faktiskt jobbat rätt hårt på, från början. Jag och min man fungerar inte bra när vi inte sover bra (vem gör det i och för sig :-)) och det är något som jag prioriterat från när de var små. Har lyckats bra med båda så från nattamningen tog slut, så har jag sovit de flesta nätter. Visst, ibland vaknar de och kommer in till oss men somnar om rätt snabbt så jag är aldrig uppe och vankar på nätterna om ni förstår hur jag menar. Mina pojkar är snart 3 och 7,5 år gamla. Och världens finaste så klart!

I natt hade vi dock fyra barn, då barnens fina kusiner också sov här. Så det var pyjamasparty på hög nivå! Köttgryta blev det till middag och sedan popcorn, chips och godis i soffan. Även för mig!

 

Idag tänkt jag berätta lite om min hud. För ibland får jag frågor om det. 42 kg har lämnat min kropp på 10 månader så såklart reagerar kroppen på det. Konstigt vore det annars. Men jag har turen att det inte är Såå farligt ändå. Men jag har dock hela tiden haft inställningen att innan trivdes jag inte med kläder av eller kläder på. Nu trivs jag som fisken i vattnet med kläder på och sådär med kläder av. Man kan ju inte få allt. Dessutom så har självförtroendet blivit så stort att jag inte bryr mig så mycket. Alltså åderbråck och celluliter och slapp hud… Och!… Jag är ju grym! Har gjort en jävla grymt jobb att minska till en ”normal” storlek så lite skavanker här och där ska liksom höra till!

Risken för slapp hud är ju så klart störst på de ställe man var störst. För de flesta av oss gäller det mage, lår och överarmar. Och tuttarna för tusan. Tuttarna!

Ok. Min kropp var ganska jämnstor.

 

Jag var stor över rumpa, lår, vader, mage, armar och bröst. Men inte extremt stor på någon av dem, utan mer jämnstor. Håller ni med? Så därför har nog min kropp också minskat ganska proportionerligt. Mina vader är rätt stora fortfarande (nej det är ingen fara…) men det kan jag ju inte hjälpa. Det är så det är. Min mage är rätt platt därför jag inte hade så stor buk innan. Dessutom har jag turen att inte fått bristningar på magen av övervikt eller graviditet. De som haft det märker nog tyvärr mer att huden blir slappare, därför elasticiteten där redan är rätt nedsatt.

Så här ser min mage ut nu:

Fin va? Och man ser knappt ärren heller!

 

Mina överarmar är också fina:

Inget som inte lite träning kan fixa till 🙂

Låren är också fina meeen lite slappare…

Värst är nog åderbråcken, så när de försvinner så kanske de blir ännu finare!

Som sagt, åderbråcken drar ner hela upplevelsen för mig 🙂 Men eftersom höger ben (vänster på bilden) ska opereras om 2 veckor så får ni se resultatet efter det. Vänster får jag vänta lite med, men så får det bli. Och om jag nu ska vara helt ärlig mot er så önskar jag fortfarande att mina ben ska bli smalare. Upptill på kroppen behöver jag verkligen inte tappa fler kilo men det hade varit kul att få smala ben. Där.. nu fick ni ärliga tankar, även om jag så klart inser att det är ok om det inte blir så!

En stor sak som jag ändå måste tillägga är att jag tränar inte. Har sprungit regelbundet under våren, heja mig, men inte under varma sommaren, har varken haft ork eller lust, men om jag nu börjar träna upp mina muskler mer så borde ju allt bli ännu bättre om ett tag, eller hur?

På tal om träning och muskler. Ett skämt är ju min rumpa. Haha. Jag har INGEN rumpa kvar. Den som var stor och stark förut har nu blivit en liten slapp sak. Som träning så klart kan avhjälpa. Men nu.. kan inte sitta på en stol längre, måste ha en kudde under. Jag?? Jag sitter på sittknölarna och får ont i rövva så fort jag sitter ner. haha. Nytt bekymmer:-)

Och slutligen…puppisarna… tuttarna… boobsen… bopparna. Ja de får ni ingen bild på utan ni får lita på mig. De är slappa och mjuka och ser ut som en tygpåse med ett par torkade ärtor skramlandes längst ner. Men det stör mig inte. De är fina i BH och Bikini och det räcker för mig. Min man och jag är de enda som får njuta av dem au naturelle och vi gillar dem så då räcker det.

Jag kommer inte operera mig i framtiden (förutom åderbråck då). Ska väl aldrig säga aldrig men jag tror verkligen inte det. Jag hyllar min starka fina kropp. Och jag har burit och fött två fantastiska barn. Och jag har gått ner 42kg. Så skavanker och gropar och missfärgningar och prickar och streck och bristningar (för jag har sådana på lår och höfter) och lite slapp hud – det får vara kvar och pryda min kropp hela långa livet ut!

Så, det var det om det. Har ni frågor, fråga på! Men nu ska jag ut i min trädgård, ta min kaffekopp med mig och en bit av den sockerkaka m äpple som jag bakade igår och njuta av min familj och mina faboulous body!

hepp!

Kram

Louise

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg