Hej på er ute i världen.

Nakna sanningen om hur jag ser ut, osminkad, trött och hes..

Jag har haft en ljuvlig helg med min man i Stockholm, vi kom hem igår. Målet för resan var min brors 50-års fest på lördagskvällen men vi passade på att åka lite tidigare och fick många timmar tillsammans, bara min man och jag. Lite kvalitetstid utan våra ljuvliga pojkar, för att hinna med varandra lite extra mycket.

Frozen Daiqiri
I lördags innan rösten och halsen lade av…

På lördagen började förkylningen som jag känt ligga och lura i en vecka nu, slå ut i full blom och kvällen på festen blev rätt tidig då jag tappade rösten och började känna mig febrig och hängig. Inte så mycket bättre i bilen ner till Skåne igår och nu ligger jag här i soffan och kraxar…

Ingen fara men behöver nog vila rösten ordentligt mycket idag, så ska det nog ordna sig till imorgon.

Började dagen med en god kopp kaffe och en macka med brie, skinka och ärtskott. Min nya favorit; ärtskott! Jag ÄLSKAR gröna ärtor och dessa ärtskott smakar som en krispigare version av ärtor. Mums! Har idag även googlat hur man odlar det själv så idag ska jag försöka orka mig på att starta upp en odling på köksbänken. Kul! Återkommer med det!

Innan jag däckade ihop på lördagen så klädde vi upp oss och åkte alltså till min bror i södra Stockholm för 50-årsfest. Goda drinkar, god mat och trevligt sällskap. Höll tal tillsammans med min syster också. Härligt. Men på slutet var jag genomfrusen (har man varit det en enda gång denna sommar??) och hängig så kvällen avslutades i sängen på hotellrummet framför en film. Ganska mysigt det också i och för sig.

Jag är redo för fest
Nu för tiden så känner jag mig så otroligt fin när jag klär upp mig. Aldrig känt mig så här tidigare!

 

På vägen hem igår blev det McDonalds och allt sådant fungerar fint för mig som opererad, men efter några sådana mål så LÄÄNGTAR jag tillbaka till vardagsrutiner. Så idag blir det fokus på nyttigare mål. Kanske smoothie med frukt och grönt i. Lite ägg och grönsaker. Det blir mumsigt.

Ha en fin dag idag, måndag och vardag för flera kanske? Känns som sommaren tog slut plötsligt, med regn och rusk utanför. Ganska mysigt ändå. Lite höstfeeling. Tända lite värmeljus på soffbordet ikväll kanske?

Kram på er

Louise♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.