Hej på er!

Har ni sovit gott?

Jag har sovit gott. Härlig middag med storfamiljen igår. Kan visa bilder från middagen imorgon om ni vill?

Förra söndagen va jag ju på Malmömässan hela dagen, som jag skrev om igår. På kvällen var det sedan show med min allra bästa vän i världen; Emma. Vi är kusiner och bästa vänner och har i princip varit så sedan hon föddes, två månader efter mig!

Vi beställde biljetterna till ”kort, glad och tacksam” redan i höstas och nu var det äntligen dags. Vi sågs innan och åt sushi och sedan köpte vi vatten och popcorn inför showen. Märkligt hur det fungerar med snacks… Just popcorn och chips och ostbågar kan jag äta rätt mycket av. Det säger aldrig liksom stopp i magen som all annan mat gör. Är det någon som känner igen sig?

ett glas rött vin med en liten skål med ostbågar

Så vi delade en sådär stor hink med popcorn och vi smällde i oss alltihopa. Inga problem. Mår varken dåligt eller blir mätt. Förstå mig rätt, jag klagar inte för det… För jag äter det ändå så sällan och dessutom så brukar jag lägg upp en liten skål till fredagsvinet, och inte fylla på, så jag får ändå inte i mig så mycket.

Men lite märkligt är det…

 

Showen var i alla fall heeeelt fantastisk. Oj vilket gäng. Detta var sista showen på deras turné men de ska sätt upp en ny till nästa år. Så duktiga de var! Roliga konstant i två timmar. Som jag skrattade!

På vägen ut så lyckades vi fånga oss på foto tillsammans med Bianca Ingrosso som satt i publiken. Vilken fin tjej måste jag säga! Hon tog sig så mycket tid till alla töntiga tanker som vi och unga tjejer och ställde upp på säkert 50 selfies. Och varje gång någon frågade ”får jag ta ett foto med dig?” så svarade hon bara ”ja absolut”. Så himla gullig!

Nu är det söndagsmys som gäller. Myskläder, kaffekoppar i mängder. Lite utehäng med barnen. Och resten får vi se…

Kram på er!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg