Hej på er!

Har ni sovit gott. Här har något magiskt hänt 🙂 Båda barnen som till 9! Så vi har fått sovmorgon och det var underbart skönt! Båda barnen sover gott på natten men brukar vakna tidigt så morgnarna brukar börja kring 06-07 här vanligtvis. Men nu på semestern har de fattat galoppen och nu idag skördade vi frukterna 🙂

Igår var vi på middag hos min kusin som firar 40 år! Ska skriva ett inlägg om det som jag bjuder på imorgon!

Idag tänkte jag bara summera min semester än så länge. Har en ljuvlig vecka kvar men har (tyvärr) börjat märka att jag börjat varav upp inför jobbet. Har verkligen släppt tankarna på jobbet på min semester men nu, som sagt, så börjar tankarna på Mama Mia igen. Helt naturligt och inget jag är så ledsen för egentligen.

Jag älskar ju mitt jobb! Men jag har också verkligen älskat att vara ledig med min fina familj. Bästa av två världar, eller hur?

Vi började ju med en fantastisk resa till Frankrike.

Och sedan har vi haft dagar på stranden, slappa dagar hemma. Ärende och små utflykter. Middagar med vänner. Gott vin. Sol och böcker. Haft en ljuvlig bra kombo av allt faktiskt!

Har köpt två nya bikini. En svart och en blå-vitrandig. Köpte två bikini under min viktnedgång förra våren/sommaren. Men de var faktiskt för stora för mig nu. Bara minskat 5 kg mer sedan dess men kanske har saker omfördelats… Så jag behövde nya. Alltså vilken lycka. Jag går in på Åhléns och det är 50%. Plockar kaxigt på mig bikinidelar i strl S och alla passar! Både ovan- och nederdel! I Small!!! Underbar känsla. Så jag kunna välja bikini utifrån vilka som var finast, inte de som bara passade. Ni ser lite av dem här ovan.

Mycket böcker i hammocken har det blivit. Har också hunnit med att fira min bröllopsdag med min underbara Micke. 9 år som gifta. Min brudklänning var underbar. Kände mig så fin i den. Vägde cirka 82 kg där. Nu väger jag kring 70. Så den är för stor 🙂 Provade den förra året på vår bröllopsdag. Hade inte alls kunnat ha den innan dess. Efter mitt bröllop 2010 så fick jag barn 7 mån efter ( ja, ni! Jag var nämligen i vecka 12 när vi gifte oss :-)) och sedan dess återgick jag aldrig till 82 kg. Vikten ökade bara stadigt efter det.

Men nu väger jag mindre än jag någonsin gjort i vuxen ålder. Underbar känsla!

Vad mer då?

Ja vår bil har olyckligtvis krockats. Ingen personskada. En annan förare körde in i den, när den var parkerad. Så bilen är på verkstad. Det är dock min mans tjänstebil, så vi får en annan så länge. Och som tur är blev ingen allvarligt skadad. Det är det viktigaste!

Vad händer nu sista veckan då? Fortsätter mysa med familjen. Träffar lite mer vänner. Pysslar hemma i huset. Några utflykter? Lagar god mat! Lite mer vin kanske? 🙂

Nu får ni ha en underbar dag, i veckan bjuder jag på vårrullar, hopprep och anklar!

Kram på er och ha en ljuvlig söndag!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg