Haha… Jag försöker faktiskt inte fiska beröm, fast det låter som det i dagens rubrik. Jag har ingen större press på mig att leverera här, jag skriver till er när jag känner att jag har något att berätta. Men jag har saknat att skriva och jag har saknat att läsa era kommentarer här. Älskar ju att skriva av mig.

Men som ni vet så har jag haft en lite tuff höst. Och ärligt talat så har stressen givit mig lite stressymtom i kroppen.. Och de är inte helt borta, måste jag erkänna. Men att sakna skriva är är faktiskt ett härligt tecken för mig. Det betyder att jag börjar få lusten tillbaka.

Helgen här hos mig har inneburit goda frukostar, fika med min systers familj ( utomhus), goda middagar och firande av min man (världens bästa pappa) och i eftermiddag ska vi fira två bästa pappor till (min pappa och svärfar). Tänkte bjuda på äppelpaj. Det får också bli utomhus, för vi är noga med rekommendationerna avseende Covid-19.

Så vi tänder en brasa och käkar i carporten. Håll utkik på Instagram om ni vill se hur det ser ut!

Här är lite bilder från min helg.. Massa god mat:-) och himla goda kalljästa bullar från Victorias provkök. brukar ofta testa olika lättbakade bullar till helgen och dessa var verkligen toppen! Prova!

I veckan kommer lite inlägg om graviditet och övervikt. Jag jobbar ju med gravida dagligen och fått lite frågor om hur jag ser på gravida och deras eventuellt övervikt. Så håll utkik i veckan!

Stor kram

Louise

Kommentarer

Var rädd om dig. Jag vet hur det känns. Hade stress symptom förra julen. Nu har jag det pga att jag aldrig kan sova en hel natt. Vaknar alltid efter 4 Tim oavsett när jag lägger mig. Så jag har testat alla sömnmedel som finns. Nu är sista utvägen att ta bort min hormonspiral på torsdag. Sen vet jag inte vad de ska göra mer. Känns att kroppen börjar ta stryk efter 3 år. Och att viktnedgången har stannat. Men ta hand om dig så du orkar skriva här för jag kollar efter dig var dag.🌸😍

Åh, ska bli jätteintressant att läsa! Och gärna en fortsättning med gravida som genomgått op. Jag är ju tydligen inte klar med barnafödandet än…😁😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.