Godmorgon mina fina!

Har ni sovit gott?

Igår var det fredag och jag jobbade utifrån mitt vanliga jobb. Började med att INTE äta frukost, för jag skulle ta blodprover fastande, och tack då att min 3-åring väckte mig extra tidigt. ♥

Åkte till provtagnings-dropin på Skånes Universitetssjukhus i Malmö. Tog en nummerlapp och slog mig ner.

Herre gisses vad mycket folk. Väntade 30 min och fick sedan reda på att det nog skulle dröja ytterligare 30 innan jag skulle få komma in så jag fick snällt gå därifrån utan plåster i armvecket, för jag hade ett möte att passa kl 9. Så jag får ta proverna i början av nästa vecka istället.

Proverna ska jag alltså ta för att om 2 veckor har jag återbesök på Aleris för då är det drygt 1 år sedan min Gastric Sleeve. Kan inte fatta att det redan gått ett helt år. Och inför besöket ska man ta massa blodprover bland annat insulinnivåer, långtidsblodsocker, vitaminer, järnnivå osv. Och då ska man alltså vara fastande.

Men jag ordnar det på måndag/tisdag tänker jag.

 

Efter denna fadäs åt jag en macka och lite kaffe i bilen. På tal om att bli mätt (inlägg här från häromdagen) så är detta ett klassiskt exempel på att bli tvärmätt. Äter macka med skinka i bilen. Hungrig som tusan. Äter ändå lagom långsamt eftersom jag vet att jag lätt blir för mätt eller får ont i magen om jag äter när jag är alldeles tom i magen.

Supermätt!

Och plötsligt blir jag totalt mätt. Orkar inte en smula till. Stopp i magen. Vill inte ha mer. Det hade ju aldrig hit tidigare. En sådan här tugga kan man väl alltid äta upp ändå, eller hur? inte för mig. Så jag stoppar. Tänker att det är ju en helt fantastisk egenskap och den vill jag inte mista. Så jag slutar där och kastar resten till några fåglar på vägen 🙂

Efter det åkte jag på ett spännande möte som jag är så spänd inför. Kommer alldeles snart berätta det för er men tyvärr måste ni stå ut att vänta lite till.

Sedan köpte jag med mig lunch hem från en vietnamesisk restaurang i Malmö. Jobbade hemifrån på eftermiddagen.

Sådär god sallad måste jag erkänna. Älskar Viet.mat men denna var inte god.

Nu ska jag ut och leka i trädgården med mina barn. Maken jobbar..

Till sist får ni ett grymt tips. Om ni vill äta långsammare, ät med pinnar. Skitbra tips! Jag är rätt grym på pinnar men ändå går det ju väldigt mycket långsammare än om man äter med kniv och gaffel!

Snygg bild!

kram på er! Tur jag har er!
Louise

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg