Fredag idag! Sista jobbdagen för mig denna veckan! Efterlängtad helg snart. Med en tur till Köpenhamn som hägrar! Ska bli så mysigt. Men först är det jobb!

Och mitt sista mellanmål i denna serie som jag bjudit på hela veckan. Gillar ni det?

Här lite av vad jag bjudit på i veckan:

Har ni fått några tips som ni kan använda er utav?

Idag bjuder jag er på något riktigt gott!

Perfekt mellanmål. Men också perfekt snacks till fredagsvinet. Eller som för-tugg om ni ska ha gäster i helgen?

När vi var på bloggträff senast så bjöds vi på något riktigt gott!

Knäckekex med hummus.

Alltså dessa två var så himla goda tillsammans.

En hummus med chili (riktigt bra sting hälsar jag, som gillar chili!) och dessa ljuvliga knäckekex med sour cream-smak.

Idag har jag packat en liten burk med dessa ljuvliga kex. Och en burk med hummus tillsammans med någon matsked av proteinrik yoghurt. Och morotsstavar.

Så idag blir det dipp-mellanmål!

Ser det inte gott ut?

Dubbel uppsättning betyder att jag även kommer bjuda min bästis på samma mellanmål i eftermiddag!

Men ni kan ju tänka er att det även skulle passa fin-fint till fredagsvinet ikväll! Eller hur? Kvällsmål är det ju också perfekt som. Så prova detta, ni bara måste! Dessa kex med hummusen är verkligen top 10!

Och jag gillar inte ens hummus, måste jag erkänna. Men den här verkligen supergod!

Lova mig att ni testar!

Nu är vardagsveckan snart slut och helgen tar vid. Mellanmålen blir alltid lite bättre på vardagarna, måste jag erkänna. Men tack vare att jag är lite bättre på det mån till fre, så gör det inget om det blir lite tokigare på lördagar och söndagar. Det är ju det som är balans!

 

7+

Kommentarer

Hej Lousie, och tack för en vecka med riktiga kanontips!! Har varit superinspirerande att följ och absolut gett lite bra tips på variation i mina egna mellanmålsrutiner 🙂 Måste bara säga att jag inte heller är en fan av hummus egentligen, men denna är ju riktigt god! Så positivt överraskad verkligen 🙂 Kram och Trevlig helg! /Sophia

0

Du bara måste prova rödbetshummusen ! Galet god med fröknäcke. Sen stort tack för dina inlägg. Du är otroligt inspirerande och jag älskar din klokhet och dina inlägg.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.