Ja precis så är det. Tråkigt.

Jag som alltid älskar mat. Nu äter jag för att jag måste… glömmer mellanmålet på em ibland. Kylen gapar ekande tom för jag har ingen inspiration till att handla hem godsaker..

Kollar insta-flödet och inte ens det får igång mig… Sällan hungrig, ännu mindre sugen..,

Har MYCKET på jobbet just nu så jag tror kanske det är därför… Tänker att det är det som påverkar suget…

Men konstigt nog så blir jag ändå lite glad. Tidigare i livet har jag aldrig inte varit sugen på mat. Aldrig! Ledsen, stressad, upprymd, kär, arg, helt under isen…: jag har alltid kunnat äta ändå! No problem!

Men nu skulle jag faktiskt bara vilja ta en tablett för att slippa tänka på mat. En tablett så jag fick näring och sedan var det bra!

Konstigt va?

Men det får vara så… det går nog över snart ändå! Men där har ni mina fredagstankar!

Kram på er och trevlig helg!

Louise

Kommentarer

Just blivit opererad för gallsten med ilsken inflammation. Just det du beskriver har varit mina enda symptom och jag trodde det var så det skulle vara för mig efter sleeve – mat skulle aldrig smaka gott igen! Inte haft minsta ont förrän det hela brakade loss Så ta du din ultraljudsmaskin och kolla gallblåsan fastande för säkerhets skull. Eller så behöver du lite mer omeprazol?

0

Lite darrig, nyss hemskriven, och mat känns ännu mer motbjudande med Flagyl och annat. Men det går lite bättre dag för dag. Blev ju av med några kilo till på köpet!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg