Fredagsmys! Bästa dagen och känslan på hela veckan! Nu ligger jag på soffan och tittar på Pippi med två trötta söner. Maken är på annat galej ☺️ Men vi försöker mysa till det ändå!

Det allra bästa jag vet i matväg är plockmat. Dels för att det är så gott men också för att det passar lilla magen så bra. Jag äter lagom långsamt och bra!

Och idag var det pojkarna som önskade plockmat så plockmat fick det bli!

Massa mums.

 

Korvar och kall pasta, frukt och chips, dip och ostar (Brillat Savarin och S:t Agur) marmelader och en liten räkmacka m ägg. Mozzarella m tomat. Gurkstavar och morötter. Och vin till mamman!

Så innerligt gott! Men nu är jag mätt. Och trött. Ännu en arbetsam vecka är slut. Och en härlig helg är framför oss.

Vad hittar ni på i helgen?

Kram Louise

Kommentarer

Hej Louise!
Hoppas du har en skön lördag 😊. Jag är tyvärr lite uppgiven då jag är inne på min tredje vecka efter min sleeve operation och står still med vikten. Jag har gått ner 1, 5 kilo. Jag har tyvärr inte kunnat röra på mig som jag brukar på grund av en olycka förra fredagen då jag drog knät ur led. Jag känner att jag inte går ner som jag borde. Jag äter 1-2 dl. Är det något mer jag kan göra? Mvh Natalia

Åh Natalia, inte vara orolig! Det kommer! Kroppen förstår inte vad som hänt just nu. Den sparar på allt, tror att det är svält på gång. Hur mycket har du gått ner totalt sedan du fick operationsdatumet? Tänk på att detta är för livet, inte bara en diet. Du äter helt rätt, tvivla inte!
Stor kram
Louise

Tack Louise!
Dina ord lugnar lite. Jag förstår att det tar tid men man undrar mer om det är något man gör fel. Jag vägde 96 kg på operationsdagen 3 veckor sedan. Nu väger jag 94-95 pendlar där emellan. Jag trodde att det skulle gå lite snabbare 🙈 bara.
Trevlig helg 💐

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.