Platåer. Ett ord som jag inte använde så mycket förr i tiden. Men efter Sleeven så blev det ett vanligare ord. Och man var livrädd för dem, platåerna.

Vad är det då?

Ja en platå är som en paus i viktnedgången. Viktnedgången går oftast inte alls spikrakt nedåt. Den går snabbt ibland och långsammare ibland. Vi är ju inga robotar. Och kroppen får nog chock ibland av den lilla mängd mat som vi plötsligt äter efter en Sleeve. Så det är ju inte konstigt att viktnedgången går lite upp och ner.

Man ska INTE hänga upp sig på vikten och vågen. Även om det är svårt. Det är så lätt att bli besviken om inte vågen pekar nedåt var dag. En gång i veckan är lagom, även om jag absolut inte heller följde det rådet i början. Var slav under siffrorna och älskade det.

Vågen har ju alltid ALLTID varit en fiende. Men plötsligt blev den en vän! Men de tär tufft… För man tror direkt att något är fel om man inte minskar hela tiden… Men så är det. Gilla läget. Vikten går nedåt men inte precis hela tiden. Keep the Faith!

Hur var det för mig då?

Ja jag hade faktiskt inte ”vanliga” platåer. Jag hade något annat. Läs mer om det här!

Ha en fin dag mina fina läsare. Ni ger mig så mycket glädje varje dag!

Kram

Louise

följ mig på Instagram för dagliga uppdateringar!

 

12+

Kommentarer

Den enda platå jag haft hittills är att jag stod still en vecka (och fick nästan panik…) Annars har jag gått ner allt från 2 hg till 1,2 kilo varje vecka sen operationen, som jag gjorde för 6 månader sedan. Men jag förstår att det är väldigt olika från person till person och inget är ju ”fel” vi har ju alla olika utgångslägen, med olika startvikt olika längd ingen är ju den andra lik 🙂

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.