Hej på er! Måndag idag och veckan rullar på igen!

Idag har jag tusen pappers- och datoruppgifter på jobbet. Inga patineter men som sagt, mycket annat, så det blir en tidig tur till jobbet idag. I eftermiddag åker maken till Stockholm och jag är själv med våra två underbara monster så då blir det svårt att komma iväg tidigt till jobbet. Så idag jobbar jag på desto hårdare!

Idag får ni tips på burkar!

Efter min operation så kände jag att jag gärna ville ha nya matburkar, som passar mina små portioner. Vet ni hur jag menar? man vill inte lägga ner sin mini-storlek i en bauta-burk. Ser helt patetiskt ut..:-)

Så jag hittade några passande på Ica.

Vit fyrkantig burk och transparent burk med blått lock

Dessa har jag sedan dess haft varje dag. De vita fyrkantiga till mina luncher och de runda med turkosa lock till mina mellanmål. Alltså, de är verkligen perfekta. Perfekt storlek att ha i väskan till- och från jobbet. Perfekta för att de gör så att jag får lagom stora portioner. Och ganska söta också, tycker ni inte det?

Den vita rymmer nog 300ml och jag fyller inte hela, det är toppenstorlek för mig. De runda rymmer 170 ml, perfekta för mina mellanmål! Jag brukar förbereda mina mellanmål, några i taget och så har jag till veckan.

tre burkar med grönsaker i . Även en del av ett blått lock syns i bild

Och sedan äter jag dem ofta framför datorn vid 15-tiden, eller som här, på bussen!:

En hand håller en öppen burk med kvarg och grönsaker i

 

 

 

Ett tips jag fick häromdagen ska jag dock anamma. En tjej på Instagram visade glasburkar i dessa ministorlekar. Eftersom jag är övertygad om att plast inte är bra för oss så ska jag faktiskt ut och se efter sådana till mig. Nu värmer jag visserligen inte någonsin mat i dessa burkar, men ändå!

Nu får ni ha en fin dag!

Vi hörs snart igen!
Louise

 

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.