Godmorgon! Nu är jag igång och jobbar igen, det går fint och benet hänger med. Har fått hjälp av min kollega i receptionen att hämta mina patienter i väntrummet till mig så jag slipper gå fram och tillbaka och hämta dem, skönt. På tal om jobbet så blev det äntligen klart att jag har fått nya utmaningar från och med 1 oktober. Jag har själv vetat det ett tag men nu blev det officiellt. Jag blir enhetschef på Mama Mia Malmö Barnmorskemottagning och reception/callcenter. Mycket mycket spännande. Jag har jobbat där i flera år och har inofficiellt haft rätt många administrativa uppgifter men nu blir det lite mer på pappret. Jag är väldigt glad och tacksam och tycker det ska bli mycket spännande!

 

Och det firade jag i tisdags med en liten flaska champagne. Köpte en riktig champagne för ibland ska det firas ordentligt tycker jag.

och lite tilltugg till!
Skål för mig 🙂

Så från och med oktober så har jag en hel patientfri dag i veckan, får ett personalansvar och ansvar för mottagningen och den dagliga verksamheten. Spännande! Ska också gå en ledarskapskurs som sträcker sig över ett helt år.

Idag är det fredag och mer att fira 🙂 Firar helg gör vi med tacos ikväll till barnens förtjusning. Äh.. jag tycker också om det! Kram på er och ta hand om varandra!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.