Hej och god morrrrron! Har ni sovit gott?

Torsdag idag. Kort vecka för oss i Skåne (i vissa delar av landet är det ju påsklov nu!). Men för oss var det påsklov förra veckan och åter till vardag denna. Men helgdag måndag. Och extra ledigt i tisdags för fritids och förskola var stängd. Så nu är det snart helg igen! Inte mig emot!

Har inte mått så bra på sista tiden, som ni säkert vet. Inget speciellt. Har lite dippar ibland i livet. Säkert som de flesta. Men då jag väljer att dela med mig av mitt liv och min vardag så får ni höra om dem. Denna gången var det dock en vänskap som knakade lite och jag behövde backa och se till vad JAG behövde för att må bra. Men ändå svårt. Svårt att stå upp för mig själv ibland. Och svårt att göra någon ledsen. Men kan inte heller göra mig själv ledsen, om ni förstår. Det blir bra!

Men på grund av det har de senaste månaderna varit lite nere för mig. Svårt med inspiration till det jag gillar. Mat är inte så kul som vanligt. Blogga och göra inlägg på min Instagram blir betungande istället för härligt. Men nu…

NU

Nu känns det plötsligt rolig igen. Roligt att tänka på mat. Kul att planera. Kul att ”prata” med er! Och inspirerande att fixa lite fint hemma! Det är annars något som direkt ryker på foten om jag mår sämre. Tycker det är supertråkigt att göra fint hemma. Supertrist att laga god mat. Men nu!

Tisdag blev en stor fixardag! Och som jag njöt!

Jag fick pengar till valfri konst av mina kära föräldrar i 40-årspresent (Här kan ni läsa om min härliga 40-årsdag den 12/1-21). Och konst är ju inte så lätt. Men i påskas hittade jag den tavla jag ville ha. Vad tycker ni? (se så fint min katt matchar tavla och kudde!)

Och i tisdags så gjorde det att jag fick inspiration till att fixa järnet hemma!

Köpte nya kuddar som tog upp färgen i tavlan. En lampa. lite annat småfix. Ordnade också fint på vår uteplats. Har byggt en bänk i påsk, som blev färdig. Kommer ni ihåg denna bilden som jag ville kopiera hemma?

Japp, Det gjorde jag.

Och köpte blommor och pyntade fint ute! Dynor ska ju till. Och taket på paviljongen. Men det haglar ju också just nu, så det får vara så här så länge. 🙂 Men detta gör att jag blir glad och att möjligheten att ta en kaffe ute, så fort det blir soligt, finns!

Och kvällen avslutade jag i soffan med alldeles nya koppar som jag vunnit i en tävling och längtat så efter. Snurrat in mig på Matteus ”Bubbles” och vann som sagt två sådana i en tävling.

Ser helt slut ut hahaha. Men det var jag nog också. Men liksom slut på ett bra sätt!

Så tack till livet. Som går upp och ner. Så tråkigt det vore om allt är detsamma hela tiden. De som inte går ner, kan inte gå upp!

Hur mår ni?
kram på er

Louise

6+

Kommentarer

Tack för att du bloggar!
Det är din blogg jag läst och fått positiv kraft ifrån inför min egen operation, som jag varit livrädd för.
<3

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.