Godmorgon!

Det är en mulen dag i juni. Snart är det åtta månader sedan jag fick min sleeve. Nu för tiden är måltider och förberedelser en naturlig del av min dag och jag tänker inte så mycket på det. Visst gör jag misstag fortfarande men det är inte svårt att veta VAD jag ska äta, NÄR och HUR jag ska äta. Jag brukar förbereda mina mellanmål och luncher, ett par dagar i förväg så är det inte så svårt att vara förberedd.

På en vardag har jag alltid med mig mat till jobbet. Förberedelser är så viktiga för mig som opererad. Visst klarar jag oförutsedda händelser eller icke planerade aktiviteter, så klart. Men bäst mår jag när jag äter som jag brukar. Idag blir det Movicol (för trög mage) utrört i lite yoghurt nu strax, sedan knäcke med ost och kaffe på fm. Till lunch har jag pulled pork m potatis och sås. På em blir det en protein-lökpaj med några köttbullar och körsbär. Ikväll blir det kassler, bulgur och currysås och till kvällsmål blir det lite Parma, ost och frukt.

Ha en fin dag, det ser ut att fortsatt vara mulet idag hela dagen. Kan väl lika bra bjuda på lite regn då? Gräset och blommorna behöver det verkligen!

 

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.